Τελευταίες δοκιμές για το ανανεωμένο Suzuki Vitara

Τελευταίες δοκιμές για το ανανεωμένο Suzuki Vitara

Οι μηχανικοί της Suzuki βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ρετούς του μικρού SUV.

Η Suzuki ετοιμάζεται για την ανανέωση της τέταρτης γενιάς του δημοφιλούς του Vitara, με την παρουσίαση του φρεσκαρισμένου μοντέλου να έχει προγραμματιστεί για την Έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο.

Σε αντίθεση με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είχαμε δει τον περασμένο Φεβρουάριο, οι τελευταίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μας δείχνουν καμουφλάρισμενα και τα πίσω φώτα, στοιχείο που μας προϊδεάζει για την ανασχεδίασή τους. Στο εμπρός μέρος το καμουφλάζ εξακολουθεί να «κρύβει» τον προφυλακτήρα και τη μάσκα, και πέρα από την ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση, το ανανεωμένο Vitara θα διαθέτει ραντάρ που συνεργάζεται με τα φρένα και το cruise control.

Στην καμπίνα, οι διαφορές θα εντοπίζονται στις νέες ταπετσαρίες και διακοσμητικές φάσες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο νέο σύστημα πολυμέσων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Suzuki Vitara 1.4 S BoosterJet AllGrip

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, η γκάμα κινητήρων ίσως αποκτήσει νέα βασική έκδοση βενζίνης, με τον 3κύλινδρο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων να αντικαθιστά τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.6 VVT.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Suzuki Vitara 1.6 DDiS 4WD TCSS

Περισσότερες λεπτομέρειες και επίσημες πληροφορίες για το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζουμε στην παρουσίασή του τον ερχόμενο Οκτώβριο.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube