Πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου Opel Experimental

Πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου Opel Experimental

Σε συνέχεια της αποκάλυψης του ονόματος του νέου πρωτοτύπου της, η εταιρεία άρχισε να δημοσιοποιεί και τις πρώτες εικόνες του Opel Experimental.

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος του Opel Experimental μόλις την περασμένη εβδομάδα, η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με λεπτομέρειες του νέου πρωτοτύπου της.

Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν τη συνολική εικόνα του μοντέλου, δείχνουν όμως την εξαιρετική ακρίβεια και την υψηλή προσοχή στη λεπτομέρεια του Opel Experimental, το οποίο δείχνει το μέλλον της μάρκας Opel ερμηνεύοντας με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Bold and Pure.

«Το Opel Experimental σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα μας. Σχεδιάστηκε για να αποδώσει απτά το όραμα για το μέλλον της μάρκας Opel. Σύντομα θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες, για αυτό μείνετε συντονισμένοι», δήλωσε ο CEO της Opel, Florian Huettl.

Opel Experimental

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες είναι η εξέλιξη του Opel Compass, του κυρίαρχου στοιχείου της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel. 

Το νέο φωτιζόμενο Opel Blitz τοποθετείται στο κέντρο της «πυξίδας» σε μια νέα εκδοχή του Opel Vizor, της χαρακτηριστικής μπροστινής μάσκας της Opel. Πλαισιώνεται από τον επιμήκη φωτισμό σχήματος φτερού στον οριζόντιο άξονα, ενώ η φωτιζόμενη κεντρική πτυχή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Η αεροδυναμική απόδοση αποτελεί εδώ και καιρό χαρακτηριστικό των επιβατικών αυτοκινήτων Opel και η κατασκευή που μοιάζει με πτερύγιο στους εντυπωσιακούς τροχούς δείχνει ότι το Opel Experimental θα διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό αυτό. 

Opel Experimental

Τα φουτουριστικά στοιχεία συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου η δομή του προφίλ των καθισμάτων υποδηλώνει μια περισσότερο βιώσιμη προσέγγιση των εργονομικών καθισμάτων που ήδη γνωρίζουμε από την Opel.

H παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental θα πραγματοποιηθεί στη φετινή Έκθεση IAA Mobility στο Μόναχο (5-10 Σεπτεμβρίου 2023).

Πηγή: Opel

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube