Νέο Audi Prologue Avant, το πρώτο video

Νέο Audi Prologue Avant, το πρώτο video

H Audi έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video του στιλάτου Prologue Avant concept λίγο πριν από το ντεμπούτο του στη Γενεύη

H Audi με  το Prologue Avant Concept έχει στόχο να λανσάρει τη νέα της σχεδιαστική φιλοσοφία, δείχνοντάς μας την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά στέισον του Ingolstadt.

Με μήκος 5,11 m, πλάτος 1,97 m και μεταξόνιο 3,04 m, το πεντάθυρο concept ανήκει στα μεγάλα premium στέισον, αλλά η έντονα σπορ εμφάνισή του θυμίζει περισσότερο shooting brake παρά κλασικό SW. Το εσωτερικό είναι αυστηρά 4θέσιο και, αντί για τα κλασικά χειριστήρια και κουμπιά, έχει οθόνες αφής OLED για τον χειρισμό των συστημάτων κλιματισμού και πολυμέσων.

Σε αντίθεση με το Coupe, που είχε έναν τετράλιτρο υπετροφοδοτούμενο V8 605 ίππων, το Prologue Avant δανείζεται το υβριδικό σύστημα του Q7 e-tron quattro με τον τρίλιτρο V6 turbodiesel να συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυασμένη ισχύς φτάνει τους 455 ίππους και τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 5,1¨ ενώ η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

To υβριδικό concept διαθέτει επίσης τεχνολογία plug-in που επιτρέπει την φόρτιση των μπαταριών ιόντων λιθίου από οικιακό ή εξωτερικό φορτιστή και η αυτονομία, στην πλήρως ηλεκτρική λειτουργία, φτάνει τα 54 km.

[Πηγή: Audi]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube