Έτσι θα μπορούσε να είναι το Audi Q4 που θα δούμε το 2019

Έτσι θα μπορούσε να είναι το Audi Q4 που θα δούμε το 2019

Μια ψηφιακή σχεδιαστική άσκηση μας δείχνει τη βασική γραμμή που θα μπορούσε να ακολουθεί το μεσαίο κουπέ της Audi, όταν παρουσιαστεί το 2019.

Είναι γνωστό ότι η Audi έχει κατοχυρώσει όλες τις ονομασίες για τα «Q» μοντέλα, από το Q1 έως και το Q9.

Και παρότι ακόμα υπάρχουν ακόμα πολλά κενά μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις, είναι επιβεβαιωμένο ότι τα δύο επόμενα μοντέλα που θα δούμε είναι το Q8, καθώς και το Q4 που θα περάσει στην παραγωγή το 2019.

Είναι κάτι απόλυτα λογικό, ώστε να πάρει κι εκείνη μέρος σε μια κατηγορία που η BMW και η Mercedes-Benz συμμετέχουν εδώ και καιρό, με τις Χ4 και GLC Coupé αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Στην παραγωγή εντός του 2019 το Audi Q4

Και μπορεί η εικόνα που φαίνεται στο παραπάνω άρθρο να μας είναι πολύ οικεία ως μια χωρίς εκπλήξεις άποψη για την τελική μορφή του μοντέλου, όμως η αλήθεια είναι πως μέχρι το 2019 θα έχει μείνει πίσω από τα σύγχρονα δεδομένα της σχεδίασης των Audi.

Παρότι λοιπόν το ψηφιακά επεξεργασμένο σχέδιο που βλέπετε εδώ και ανήκει σε ένα φοιτητή του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, έχει μερικές ξεκάθαρα υπερβολικές λεπτομέρειες που δε θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής, είναι πολύ πιθανό μερικά από τα βασικά του στοιχεία να επηρεάσουν τελικά το μοντέλο. Για παράδειγμα οι τονισμένοι ώμοι, οι τεράστιοι θόλοι των τροχών και οι μικρές γυάλινες επιφάνειες, θα μπορούσαν να είναι μερικά από αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το νέο Audi Q8 δοκιμάζεται στο Nϋrburgring [video]

Εκτός από αυτά βέβαια, είναι βέβαιο ότι το Q4 θα ασπαστεί και κάποια από τα στοιχεία του Q8, το οποίο ήδη δοκιμάζεται σε πίστα και δρόμο και θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2018.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube