Cupra DarkRebel, σύντομα πραγματικότητα

Cupra DarkRebel, σύντομα πραγματικότητα

Η ισπανική σπορ φίρμα ολοκλήρωσε τη φάση διαμόρφωσης του κόνσεπτ Cupra DarkRebel. Ενός «μοντέλου» που θα γίνει πραγματικότητα χάρη στους θαυμαστές που εισέφεραν με το όραμά τους για τις δυνατότητές του.

Τον περασμένο Απρίλιο, η ισπανική φίρμα σπόρτσκαρ παρουσίασε ψηφιακά το πρωτότυπο Cupra DarkRebel, με ένα σχέδιο που δεν ήταν ακόμη οριστικό.

Ο κατασκευαστής εξήγησε ότι επρόκειτο να αφήσει τον τελικό σχεδιασμό να γίνει μέσω των διαδικτυακών διαμορφώσεων των φαν της φίρμας και του αυτοκινήτου.

Το Cupra DarkRebel είναι το πρώτο showcar της φίρμας που δημιουργήθηκε στις απεριόριστες δυνατότητες του Metahype, του χώρου της CUPRA στο Metaverse

Ο αντικείμενο δεν ήταν να επαναπροσδιοριστούν οι φόρμες του αυτοκινήτου, αλλά να διαμορφωθεί το Cupra DarkRebel μέσα από χρώματα, υλικά και επιστρώσεις. Η Cupra ανακοινώνει ότι αυτή η φάση μόλις έφτασε στο τέλος της, με τη φάση της πρότασης των φαν να είναι επιτυχημένη.

Cupra DarkRebel, σύντομα πραγματικότητα

Συνολικά, το κοινό έστειλε περισσότερες από 270.000 διαμορφώσεις, περιλαμβανομένων εκείνων από τους πρεσβευτές της ισπανικής φίρμας. Ανάμεσά τους η ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas, ο ηθοποιός Daniel Brühl και ο ποδοσφαιριστής Marc-André ter Stegen.

Σύντομα θα παρουσιαστεί η τελική έκδοση του DarkRebel που αργότερα θα γίνει φυσικό μοντέλο. Ο Wayne Griffiths, διευθύνων σύμβουλος της Cupra, εξήγησε ότι αυτός ο ενθουσιασμός αντανακλά τη δημοτικότητα της Cupra.

«Αυτή το πρωτότυπο δημιουργήθηκε για την επόμενη γενιά, από μια “φυλή” ανθρώπων και όχι από ένα άτομο», είπε ο Γκρίφιθς. «Νομίζω ότι η Cupra είναι μια καθαρή εμμονή. Είναι μια φίρμα brand δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γοητεύονται από αυτό που κάνουν. Το Cupra DarkRebel είναι η απόδειξη αυτού του πάθους που έφτασε στο αποκορύφωμά του».
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube