Αποκάλυψη: Grandmaster HDC-2, νέο μεγάλο SUV από τη Hyundai

Αποκάλυψη: Grandmaster HDC-2, νέο μεγάλο SUV από τη Hyundai

Το τεράστιο, νέο Grandmaster HDC-2 αποκαλύφθηκε στην Κορέα, αναδεικνύοντας ένα οικονομικό SUV με τρεις σειρές καθίσματα, εξελιγμένο από κοινού με το Kia Telluride.

Η Hyundai κατέπληξε τα πλήθη στο Busan International Motor Show, στη Νότιο Κορέα, παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο πρωτότυπο για ένα μεγάλο SUV.

Το όνομά του είναι Grandmaster HDC-2 και θα επέχει θέση ναυαρχίδας στην γκάμα των SUV της Hyundai, όταν από κόνσεπτ περάσει στη μορφή του αυτοκινήτου παραγωγής, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει το 2019/2020.

Το νέο Hyundai Grandmaster HDC-2, που θα είναι αδελφό αυτοκίνητο με το Kia Telluride, θα είναι βασισμένο σε μια επιμηκυμένη και φαρδύτερη εκδοχή της πλατφόρμας του Sorento, ενσωματώνοντας τρεις σειρές καθισμάτων και αναλογίες που θα φτάσουν στο σημερινό Land Cruiser της Toyota.

Hyundai Grandmaster HDC-2

Υπό τη δεύτερη εφαρμογή της σχεδιαστικής γλώσσας «Sensuous Sportiness» της Hyundai, η οποία ντεμπουτάρισε στο πρωτότυπο Le Fil Rouge (HDC-1) που παρουσιάστηκε στο Salon de l’Automobile της Γενεύης τον Μάρτιο [βλ. φωτό κάτω], το SUV υιοθετεί ολόκληρη τη μάσκα «Καταρράκτη» του τελευταίου, ενσωματώνοντας και τους προβολείς.

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Άλλα σημαντικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνουν τεράστιες βουρτσισμένες πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα και πλευρικά σκαλοπάτια που διατρέχουν όλο το μήκος του αυτοκινήτου.

Το Grandmaster είναι πιθανό να εξελιχτεί με το επόμενης γενεάς υβριδικό σύστημα της Hyundai, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό για ποιες αγορές ο Κορεάτης κατασκευαστής ετοιμάζει το νέο μεγάλο SUV του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube