Πόσα θα έδινες για το Range Rover του Σουλτάνου του Μπρουνέι;

Πόσα θα έδινες για το Range Rover του Σουλτάνου του Μπρουνέι;

Το μοναδικό Range Rover κατασκευάστηκε για τον αδελφό του Σουλτάνου του Μπρουνέι κι είναι πάνω από ένα μέτρο μακρύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο.

Ένα εκτενώς τροποποιημένο Range Rover Vogue LSE του 1994, που παρήγγειλε η βασιλική οικογένεια του Μπρουνέι και χρησιμοποιήθηκε από τον Mike Tyson, θα δημοπρατηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το μοναδικό Range Rover κατασκευάστηκε για τον αδελφό του Σουλτάνου του Μπρουνέι κι είναι πάνω από ένα μέτρο μακρύτερο από το εργοστασιακό μοντέλο.

Βασιλική οικογένεια του Μπρουνέι, Mike Tyson, μήπως το επιμηκυσμένο Range Rover είναι το εισιτήριό σου για τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας;

Το όχημα αναμένεται να αλλάξει ιδιοκτήτη μεταξύ £30.000 (€34.500) και £40.000 (€46.000), ενώ η καταχώριση αναφέρει ότι έχει διανύσει μόλις 27.320 km. 

Range Rover

Αυτό το ιδιαίτερο Range Rover κατασκευάστηκε για τον Πρίγκηπα Jefri Bolkiah ibni Omar Ali Saifuddien III -μικρότερο αδερφό του Σουλτάνου του Μπρουνέι- από την Townley Cross Country Vehicles ως το απόλυτο Range Rover εκείνης της εποχής. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται η μοναδική μαύρη ματ Ferrari Enzo της βασιλικής οικογένειας του Σουλτανάτου του Μπρουνέι

Είναι περίπου 1,2 m μακρύτερο από ένα τυπικό Range Rover κι η οροφή έχει ανυψωθεί κατά 20 cm, με αποτέλεσμα μια τεράστια καμπίνα που επιτρέπει στους επιβάτες να χαλαρώνουν όπως θα έκαναν σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Range Rover

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του εσωτερικού είναι η διάταξη των καθισμάτων. Ακριβώς πίσω από το διαχωριστικό με το μπροστινό μέρος της καμπίνας βρίσκεται ένα μονό κάθισμα που βλέπει προς την πόρτα. Για να απομονώνεται ο σημαντικός ιδιοκτήτης με τα μέσα ψυχαγωγίας της εποχής; Ή για να κάθεται ο προσωπικός του σωματοφύλακας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσα θα δίνατε για την Cizeta V16T του Σουλτάνου του Μπρουνέι;

Στη συνέχεια, το πίσω μέρος της καμπίνας φιλοξενεί δύο μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες, αμφότερες με υποβραχιόνια κι εύκολη πρόσβαση σε ακουστικά Sony. Η καμπίνα διαθέτει επίσης δύο τηλεοράσεις με συσκευή αναπαραγωγής βίντεο, συσκευή αναπαραγωγής CD και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Δύο από τα καθίσματα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα κι όλα είναι ντυμένα με βυσσινί δέρμα.

Range Rover

Όπως πολλά ακόμα αυτοκίνητα που ανήκαν στον Σουλτάνο του Μπρουνέι, το Range Rover έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για κάμποσα χρόνια. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Ferrari F50 του Mike Tyson στο σφυρί!

Έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο το 2000, όταν χρησιμοποιήθηκε από τον θρύλο της πυγμαχίας Mike Tyson ενώ βρισκόταν στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει τον Lou Savarese στο Hampden Park. Κατέληξε στη Δανία και πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εσύ πόσα θα έδινες για ένα τόσο ιδιαίτερο όχημα;

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube