Ζυγώνει η ώρα του VW T-Cross

Ζυγώνει η ώρα του VW T-Cross

Το νέο μικρό crossover βασίζεται στο Polo και θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018.

Η crossover εκδοχή του νέου Polo θα ονομάζεται T-Cross και οι άνθρωποι της Volkswagen βρίσκονται στο τελικό στάδιο εξέλιξης του μοντέλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον βρετανικό Τύπο, η σχεδίαση του T-Cross θα παραπέμπει περισσότερο στο μεγαλύτερο T-Roc, παρά στο νέο Polo. Σε σχέση με το πρωτότυπο T-Cross Breeze που είδαμε στην Έκθεση της Γενεύης το 2016, το νέο μοντέλο δεν θα προσφέρεται ως κάμπριο.

Το νέο VW T-Cross θα χρησιμοποιεί την μικρότερη εκδοχή της διαμορφώσιμης πλατφόρμας MQB, την MQB A0, που χρησιμοποιούν αρκετά σουπερμίνι του Ομίλου VW, καθώς και το αδελφό crossover SEAT Arona. H γκάμα κινητήρων θα προέρχεται από αυτή του νέου Polo, πράγμα που σημαίνει ότι την βάση θα καταλαμβάνει ο 1.0 TSI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο VW Polo 1.0 TSI 115 PS

Οι ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το νέο Polo, και το μεταξόνιο των 2,56 m υπόσχονται μεγαλύτερη ευρυχωρία για τους επιβάτες και αυξημένο χώρο αποσκευών.

Τέλος, η καμπίνα θα έχει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και η συνδεσιμότητα θα είναι ιδιαίτερα προηγμένη, προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει περισσότερες διαφορές από το νέο Polo.

[Πηγή: Auto Express UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube