Τον Νοέμβριο του 2019 η παραγωγή του ηλεκτρικού Volkswagen I.D.

Τον Νοέμβριο του 2019 η παραγωγή του ηλεκτρικού Volkswagen I.D.

Τότε θα ξεκινήσει να δουλεύει η γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Σαξονίας, ώστε οι πρώτες παραδόσεις να γίνουν στην αρχή του 2020.

Το ολοκαίνουργιο 5θυρο και 5θέσιο ηλεκτρικό χάτσμπακ της Volkswagen πλησιάζει όπως είναι αναμενόμενο όλο και πιο κοντά στην παραγωγή.

Απέχει μόνο 100 εβδομάδες για την ακρίβεια, όπως αναφέρθηκε στη σύσκεψη της εταιρείας με τους προμηθευτές της ολοκαίνουργιας πλατφόρμας MEB επάνω στην οποία θα χτιστεί το μοντέλο.

Η πληροφορία έρχεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαμε μάθει και για την έναρξη παραγωγής της όγδοης γενιάς του Golf, τον Ιούνιο του 2019.

Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο του I.D. είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού το 2016 και αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία, το οποίο θα την οδηγήσει στη νέα, ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Αυτό είναι το ηλεκτρικό Volkswagen I.D. Concept

Πρόκειται για ένα χάτσμπακ λίγο μεγαλύτερο από το Golf που όμως θα έχει χώρους εφάμιλλους με του Passat, και θα κινείται από ηλεκτροκινητήρα 170 PS με ενεργειακή αυτονομία 400-600 km. Η ευκολία οδήγησης και η προηγμένη τεχνολογία θα το χαρακτηρίζουν, ενώ η φόρτισή του θα μπορεί να φτάνει το 80% μέσα σε μόλις μισή ώρα.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube