Tesla: Σειρά έχει ένα ακόμα crossover και μετά ένα pick-up

Tesla: Σειρά έχει ένα ακόμα crossover και μετά ένα pick-up

Ο προγραμματισμός της εταιρείας για τα επόμενα μοντέλα που θα παρουσιάσει, φαίνεται πέρα για πέρα λογικός.

Η Tesla έχει ακόμα να διανύσει αρκετό δρόμο σχετικά με την εξομάλυνση της παραγωγής του Model 3, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Elon Musk από το να σκέφτεται το μέλλον.

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter ο επικεφαλής της Tesla για να ευχαριστήσει τους πελάτες, ανέφερε ότι τώρα σειρά έχει το crossover που θα ονομάζεται Model Y και θα είναι μικρότερο από το Model X, για να ακολουθήσει κι ένα pick-up το οποίο «πεθαίνει» να δει στην παραγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κόλαση» η παραγωγή του Model 3, 63.000 ακυρώσεις

Το πρώτο είναι ήδη γνωστό πως θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Model 3 και αρχικά προγραμματιζόταν για το 2019, ωστόσο αυτός ο στόχος τελικά δεν αναμένεται να επιτευχθεί.

Το pick-up από την άλλη, μια ιδέα που βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια στο μυαλό του Musk, θα είναι ένα μοντέλο με τεράστιες διαστάσεις, επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και πολύ μεγάλη ικανότητα στην έλξη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του πάντως «Θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού».

Για να αντιληφθείτε τι σημαίνει «τεράστιες διαστάσεις» αρκεί να σκεφτείτε ότι μιλάμε για ένα μοντέλο σχεδόν αντίστοιχο -ή και λίγο μεγαλύτερο- από το θηριώδες Ford F150.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το νέο Roadster θα σπάσει όλα τα ρεκόρ επιτάχυνσης [video]

Είναι σαφές πάντως ότι τα εν λόγω μοντέλα θα ακολουθήσουν χρονικά το ηλεκτρικό φορτηγό αλλά και τη δεύτερη γενιά του Roadster που παρουσιάστηκαν πρόσφατα (το 2020 δηλαδή) ενώ ο Musk γνωστοποίησε ότι σύντομα έρχονται σημαντικές βελτιώσεις για όλα τα μοντέλα.

Θα αφορούν κυρίως στον browser των αυτοκινήτων, το σύστημα πλοήγησης και τους χάρτες του, αλλά δε θα είναι οι μόνες.

[Πηγή: Autoblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube