Συνεχίζει την επίθεση η Genesis

Συνεχίζει την επίθεση η Genesis

Το πολυτελές brand της Hyundai ετοιμάζεται και για έβδομο μοντέλο μέχρι το 2021.

Πριν περίπου ένα χρόνο η Genesis μας παρουσίασε το πλάνο της που προβλέπει έξι νέα μοντέλα μέχρι το 2020, με τα δύο από αυτά να είναι SUV.

Σύμφωνα όμως με νέες αναφορές στον διεθνή Τύπο, η Genesis σχεδιάζει άλλο ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί μοντέλα της κατηγορίας των premium compact crossover, καθώς βλέπει την πίτα αλλά όχι το κομμάτι της. Το μόνο κακό για τους ντίλερ και τους πελάτες της είναι ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Hyundai κάνει την Genesis ξεχωριστή μάρκα

Το αφεντικό της μάρκας, Manfred Fitzgerald, παραδέχθηκε ότι το αγοραστικό κοινό δεν γνωρίζει ακόμα τη μάρκα. «Αποτελούμε ακόμα άγνωστη “ποσότητα”», είπε ο Fitzgerald και συνέχισε λέγοντας ότι το «ραντάρ» του premium αγοραστικού κοινού θα τους εντοπίσει μέσω της μεγάλης γκάμας μοντέλων που θα διαθέτουν.

«Υπάρχουν όμως πολλά “κενά σημεία” στον χάρτη», ανέφερε. «Για να αποκτήσεις υπόσταση, θα πρέπει να μπορείς να επιδείξεις αυτή τη μεγάλη γκάμα προϊόντων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έξι μοντέλα Genesis ως το 2020

Οι άνθρωποι της Genesis αποφεύγουν κάθε κουβέντα για το νέο μοντέλο με την «εσωτερική» ονομασία CUV, αλλά σύμφωνα με πηγές μέσα από την Hyundai θα κάνει την εμφάνισή του το 2021, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας μεγάλης πλατφόρμας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

[Πηγή: Automotive News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube