Στο δεύτερο μισό του 2018 το μεγάλο SUV της SEAT

Στο δεύτερο μισό του 2018 το μεγάλο SUV της SEAT

Το όνομά του ενδέχεται να ανακοινωθεί νωρίτερα, αλλά δε θα το δούμε πριν το β' εξάμηνο της ερχόμενης χρονιάς.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής δημοσιογραφικής παρουσίασης του SEAT Arona, οι άνθρωποι της εταιρείας μας μίλησαν λίγο και για το επερχόμενο μεγάλο SUV της εταιρείας.

Συγκεκριμένα δήλωσαν ότι δε θα παρουσιαστεί επίσημα πριν το μέσο του 2018, έστω κι εάν το όνομά του μπορεί και να ανακοινωθεί πιο νωρίς. Να θυμίσουμε ότι το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι το όνομα του μοντέλου θα δινόταν από ψηφοφορία, όπως και έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΙΑΑ 2017: Τα τέσσερα υποψήφια ονόματα για το μεγάλο SUV της SEAT

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σημείο που έχουν επιλεγεί τα τέσσερα τελικά ονόματα ανάμεσα από τις 10.130 συνολικά προτάσεις, τα οποία είναι τα Alboran, Aranda, Avila και Tarraco.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: SEAT Ibiza 1.0 Eco TSI 115 PS

Λόγω όμως των γεγονότων και της γενικότερης αναταραχής στην Καταλονία, η SEAT αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση της τελικής επιλογής. Αυτό μπορεί να γίνει σε κάποια ανύποπτη στιγμή μέχρι την παρουσίαση του αυτοκινήτου, μπορεί όμως και όχι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: SEAT Ateca 1.6 TDI

Οι άνθρωποι της SEAT φρόντισαν να μας ξεκαθαρίσουν ότι το παν για εκείνους είναι η όποια ανακοίνωση να γίνει στη σωστή στιγμή, όποτε κι εάν είναι αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η κρίση στην Καταλονία καθυστερεί τα σχέδια της SEAT

Όπως κι εάν ονομάζεται, το μεγάλο SUV της SEAT θα είναι ένα σημαντικό μοντέλο για τη γκάμα της, η οποία θα καλύπτει πλέον πάνω από το 72% της αγοράς. Με απλούστερα λόγια αυτό σημαίνει τον καλύτερο εμπορικό διασκελισμό στην ιστορία της ισπανικής φίρμας.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube