Η κρίση στην Καταλονία καθυστερεί τα σχέδια της SEAT

Η κρίση στην Καταλονία καθυστερεί τα σχέδια της SEAT

Η SEAT θα «βάφτιζε» αυτές τις μέρες το νέο της SUV, αλλά η κρίση στην Καταλονία καθυστερεί τις όποιες κινήσεις και αποφάσεις.

Με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ισπανίας να έχουν επικεντρωθεί στην πολιτική κρίση της Καταλονίας, η SEAT πήρε την απόφαση να καθυστερήσει την ονοματοδοσία του νέου της μεσαίου SUV.

Η SEAT, που εδρεύει στο Martorell της Καταλονίας, είχε προγραμματίσει να κάνει μια ανακοίνωση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, σχετική με τον διαγωνισμό για το όνομα του νέου της μεσαίου SUV. Το νέο αυτό μοντέλο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σε ένα χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ibiza 1.0 TSI Eco 115 PS

Η κρίση όμως που προέκυψε στην Καταλονία, ανάγκασε την SEAT να διακόψει στις αρχές του μήνα και για λίγο διάστημα την παραγωγή του εργοστασίου στο Martorell, μιας και η προμήθεια υλικών σταμάτησε από τις αναταραχές στην περιοχή. Η ονοματοδοσία όμως του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί, απλά σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ibiza FR 1.5 TSI Evo

Ένας εκπρόσωπος της SEAT ανέφερε ότι «Με το σύνολο των ισπανικών Μέσων να έχουν επικεντρωθεί στα πολιτικά ζητήματα, αποφασίσαμε να βρούμε μια άλλη στιγμή για την ανακοίνωση του ονόματος του νέου μοντέλου μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Leon 1.6 TDI 115 PS

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης της Φρανκφούρτης, η SEAT είχε ανακοινώσει ότι έχει καταλήξει σε τέσσερα ονόματα: Alboran, Aranda, Avila ή Tarraco.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Ateca 1.6 TDI 115 PS

Τέλος, η SEAT έχει καθυστερήσει και την ανακοίνωση μιας συμφωνίας που έχει υπογράψει με την Ένωση Ισπανικής Βιομηχανίας σχετική με την καινοτομία και την ψηφιοποίηση.

[Πηγή: Automotive News Europe, Reuters]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube