Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Nissan Leaf

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Nissan Leaf

Ένα tweet της ιαπωνικής εταιρείας έδωσε μια νέα εικόνα και την ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο.

Ένα τρισδιάστατο σήμα κι ένα μέρος της μάσκας του νέου Leaf φαίνονται στην εικόνα που διέρρευσε μέσω Tweeter σήμερα η Nissan.


Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο, λίγο πριν την επίσημη πρώτη του στο κοινό που θα γίνει στο σαλόνι της Φρανκφούρτης στις 12 του ίδιου μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Tama: Ο 70χρονος παππούς του Nissan Leaf [video]

Με τις πληροφορίες να λένε ότι θα έχει κάποια αισθητικά στοιχεία από το νέο Micra, το νέο Leaf αναμένεται πραγματικά μοντέρνο σε εικόνα αλλά ακόμα πιο εξελιγμένο σε τεχνολογία.

Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται και το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης που έκανε ντεμπούτο στα ανανεωμένα Qashqai και X-Trail, ενώ όπως όλα δείχνουν θα διατίθεται με τουλάχιστον δύο επιλογές μπαταρίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Nissan Micra 1.5 dCi

Το πιθανότερο είναι ότι η βασική θα έχει χωρητικότητα 40 KWh και η «ενισχυμένη» 60 KWh, με τη δεύτερη να επαρκεί για κοντά στα 550 km με μια μόνο φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέο Nissan Leaf: Στόχος τα 550 km αυτονομίας

Περισσότερες επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι μέχρι την παρουσίαση σταδιακά θα διαρρέουν στοιχεία και λεπτομέρειες.

[Πηγή: Carscoops]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube