Σχεδόν έτοιμη η φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz C-Class

Σχεδόν έτοιμη η φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz C-Class

Μια ανανεωμένη AMG C43 με πολύ ελαφρύ καμουφλάζ, δείχνει ότι το φρεσκάρισμα της C-Class είναι πρακτικά έτοιμο.

Εδώ και καιρό, η Mercedes-Benz δουλεύει –εκτός των άλλων- κι επάνω στην ανανέωση της C-Class.

Όπως δείχνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο, με την εικονιζόμενη έκδοση να είναι κατά πάσα πιθανότητα η AMG C43. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δηλώνει ότι και οι AMG εκδόσεις θα φρεσκαριστούν ταυτόχρονα με την υπόλοιπη γκάμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz C-Class

Σύμφωνα με τη συνηθισμένη πρακτική της εταιρείας, οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν μικρής έκτασης αισθητικές παρεμβάσεις που θα εκφράζονται κυρίως με ελαφρώς αλλαγμένους προφυλακτήρες.

Για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει καμία πληροφορία, όμως δεν αναμένεται να δούμε κάποια σημαντική αλλαγή, πέραν της πιθανότητας ο ντίζελ των 2,1 lt να αντικατασταθεί από τον ολοκαίνουργιο 2λιτρο. Για τις εκδόσεις βενζίνης, η νέα γενιά κινητήρων της Mercedes-Benz μάλλον θα τοποθετηθεί στην ολοκαίνουργια C-Class που αναμένεται μετά το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέοι 4κύλινδροι, 6κύλινδροι σε σειρά και V8 από τη Mercedes-Benz

Όπως έχουμε ξαναγράψει, πολύ ελαφριές αλλαγές αναμένονται και στην καμπίνα. Το νέας σχεδίασης τιμόνι θα τη χαρακτηρίζει, ενώ όπως γίνεται συνήθως θα υπάρχουν και στοχευμένες αναβαθμίσεις στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mercedes-Benz C200 BlueTEC

Μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης του αυτοκινήτου, όμως κατά προσέγγιση θα πρέπει να το περιμένουμε το δεύτερο μισό του 2017.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube