Αυτό είναι το εσωτερικό της ανανεωμένης Mercedes-Benz C-Class

Αυτό είναι το εσωτερικό της ανανεωμένης Mercedes-Benz C-Class

Όπως συνήθως στα facelift της εταιρείας, ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του αυτοκινήτου.

Με εξαίρεση το διαφορετικής σχεδίασης τιμόνι, τίποτα άλλο δε φαίνεται να έχει αλλάξει στην καμπίνα της ανανεωμένης C-Class.

Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η εταιρεία δεν κρύβει και άλλες αλλαγές για την τελική μορφή του αυτοκινήτου, το σίγουρο πάντως είναι ότι σε σχέση με το σημερινό μοντέλο δε θα αλλάξουν και πολλά. Αυτή είναι η προσφιλής τακτική της Mercedes-Benz και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αλλάξει τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mercedes-Benz C200 BlueTEC

Ίσως όμως να έχουμε περισσότερα να περιμένουμε κάτω από το καπό, τώρα που η ανανεωμένη S-Class θα εγκαινιάσει μια νέα οικογένεια κινητήρων για όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Σύμφωνα με τη σύγχρονη τάση, θα τη βάση θα αποτελεί στην ουσία ένας κοινός κύλινδρος ο οποίος θα προσθαφαιρείται, αλλάζοντας έτσι τη χωρητικότητα του μοτέρ και μετριάζοντας το κόστος κατασκευής κι εξέλιξης.

Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για να κάνουμε ασφαλείς υποθέσεις για τους κινητήρες της ανανεωμένης C-Class, αφού δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν από το δεύτερο μισό του 2017.

[Πηγή: www.autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube