Scoop: Νέα Corvette ZR1 Convertible επί θύραις

Scoop: Νέα Corvette ZR1 Convertible επί θύραις

Η ταχύτερη και πιο ισχυρή έκδοση της ’vette, η ZR1, έκανε ηχηρό ντεμπούτο στο Dubai νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και η αντίστοιχη Convertible ετοιμάζεται για το 2019.

Η Chevrolet ετοιμάζει ήδη τη δεύτερη έκδοση της C7 ZR1 που δεν είναι άλλη από την ανοιχτή έκδοση του αμερικανικού σούπερκαρ, όπως μπορούμε να δούμε από τι φωτογραφίες που ποστάρησε στο Reddit ο Coonark00.

Οι φωτογραφίες είναι από ένα κομβόι τριών αυτοκινήτων στη Florida πριν από λίγες ημέρες και ένα από τα αυτοκίνητα είναι καμπριολέ. Καμουφλάζ καλύπτει το εμπρός και πίσω μέρος, ενώ διακρίνεται καθαρά η υφασμάτινη οροφή και μια χαμηλή πτέρυγα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέα Chevrolet Corvette ZR1 765 PS [video]

«Ψαρεύω κάτω στα Florida Everglades και βλέπω αυτές τις ZR1 σε δοκιμές τακτικά. Περνούν βολτάδικα από κοντά μου και συχνά μου χαρίζουν μια ωραία γκαζιά όταν τους χαιρετάω. Ακούγονται φοβερά», είπε ο άνδρας που ποστάρησε τις φωτογραφίες.

Με τη Chevrolet να ετοιμάζεται να λανσάρει την Corvette ZR1 Convertible, η κίνηση αυτή θα σηματοδοτήσει μια ακόμη σημαντική τροποποίηση για τη C7 ZR1, σε σύγκριση με τους προκατόχους της, εκτός από την οροφή τάργκα με αφαιρούμενα πάνελ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στόχος κάτω από 7’ στο ’Ring για τη Chevy Corvette ZR1 [videos]

Αναμένουμε φυσικά και η Convertible ZR1 να χρησιμοποιεί τον ίδιο 6,2λιτρο κομπρεσοράτο κινητήρα V8 με τους 765 PS με την κουπέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube