Scoop: Αυτή είναι η νέα Chevrolet Camaro Z/28;

Scoop: Αυτή είναι η νέα Chevrolet Camaro Z/28;

Όχι ένα, αλλά δύο μουλάρια Camaro με αρκούντως παραπλανητικό καμουφλάζ δεν μας αφήνουν να ισχυριστούμε ότι πρόκειται 100% για την Z/28.

Αυτά τα δύο καμουφλαρισμένα μουλάρια Camaro θα μπορούσαν να είναι η νέα Z/28; Πιθανόν! Ίσως! Σαφώς και μοιάζουν!

Και να γιατί: Έχει (το ένα) την ίδια πίσω πτέρυγα, λείπουν τα πλευρικά πίσω παράθυρα (κι από τα δύο) και τα πτερυγίδια στον εμπρός προφυλακτήρα τα ’χουμε ξαναδεί σε φωτογραφίες scoop την περασμένη άνοιξη.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από Αμερικανό αναγνώστη του Jalopnik στο Tazewell, στη Virginia στο Back of the Dragon*, το ιδανικό μέρος για να στύψεις μια πιστάδικη Camaro Z/28. Η νέα 28άρα θα είναι και μια καλύτερη Z/28; Θα το θέλαμε! Αλλά πώς; Με το ευρωπαϊκό τρόπο που είναι της μόδας; Με ένα μοτέρ κάτω από τα τέσσερα λίτρα; Με υδραυλικές βαλβίδες και χωρίς εκκεντροφόρους. Α! Και με KERS; Και τούρμπο twin-scroll;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Scoop: Η νέα Camaro Z/28 ουρλιάζει στο Nürburgring [video]

Δεν μας παρατάτε με τις ευρωπαϊκές φλωριές. Άμα θέλετε τέτοιες πάρτε τη ZL1 που είναι φθηνότερη, πιο γρήγορη και πιο άνετη στη δημοσιά. Εμείς θέλουμε την κλασική, αυτή με το τετράπαχο μοτέρ με το χειροκίνητο Tremec που θα κάνει μέχρι $80 χιλιάρικα. Διότι αλλιώς με €73 χιλιάδες στην Ευρώπη φτάνεις το πολύ πολύ μέχρι Porsche Cayman 718 S με PDK και 160 άλογα λιγότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Chevrolet Camaro Z/28 στις μπαριέρες του ’Ring [video]

Τώρα όσον αφορά το συνοδό μουλάρι της πιθανής Z/28 φαίνεται σαν να ξέχασε το πρωί τη φτερούγα της στο σπίτι. Γύμνια…  

* Το Back of the Dragon είναι ο κορυφαίος αμερικανικός δρόμος για οδήγηση, είτε με αυτοκίνητο είτε με μοτοσικλέτα. Στα 32 μίλια του ξεδιπλώνεται σε πάνω από 300 στροφές, όπου από το Marion έως το Tazewell της Virginia διασχίζει τρία βουνά, προσφέροντάς σου την καλύτερη θέα που μπορείς να δεις στα Απαλάχια Όρη. Οι γρήγορες στροφές εναλλάσσονται με φουρκέτες σε μια ποικιλία υψομετρικών διαφορών που δεν θα συναντήσεις πουθενά.

[Πηγή φωτογραφιών Shannon]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube