S660: 40 νέες φωτογραφίες από τη Honda [+video]

S660: 40 νέες φωτογραφίες από τη Honda [+video]

Η Honda βρίσκει νέους τρόπους να εξάπτει το ενδιαφέρον του κοινού για το λιλιπούτειο πισωκίνητο ρόουνστερ.

Ένα πισωκίνητο ρόουνστερ με το μοτέρ στο κέντρο είναι αναμφίβολα ευπρόσδεκτο από τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων. Πόσω μάλλον όταν προέρχεται από μια εταιρεία σαν τη Honda που, με τα NSX και S2000, έχει δημιουργήσει μια στρατιά φανατικών οπαδών.

Το S660 είναι βέβαια διαφορετική περίπτωση μια και το μήκος του δεν ξεπερνά τα 3,4 m και οι 64 ίπποι του υπερτροφοδοτούμενου 3κύλινδρου των 660 cc είναι, επιεικώς, λίγοι.

Όχι πως αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο για την εμπορική του καριέρα στην Ιαπωνία, όπου τα kei cars, στα οποία ανήκει, απολαμβάνουν συγκεκριμένων προνομίων. Χώρια που είναι σαφώς προτιμότερο από ένα τετράγωνο, βαρετό μίνι...

Η Honda κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το αν θα το εξάγει στην Ευρώπη και με ποια μορφή. Αν δηλαδή θα έρθει η ιαπωνική έκδοση ή μία μεγαλύτερη σε διαστάσεις με 1.000άρη τούρμπο και 100 ίππους.

Ρίχνει ωστόσο διαρκώς λάδι στη φωτιά όσον αφορά την προώθηση του S660 προσκαλώντας δημοσιογράφους να το οδηγήσουν στην πίστα, λανσάροντας το (περιορισμένης παραγωγής) Concept Edition και τώρα με τις νέες φωτογραφίες και το πρωτότυπο, σε σύλληψη, video – κι αυτό, χωρίς να συνυπολογίσουμε το πακέτο βελτιώσεων που μόλις παρουσίασε η Mugen.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube