Νέο Honda S660 Concept Edition

Νέο Honda S660 Concept Edition

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη Πέμπτη στην Ιαπωνία.

Το Concept Edition είναι, όπως προδίδει και η ονομασία του, εμπνευσμένο από το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Τόκυο το 2013.

Η επετειακή έκδοση του S660 θα προσφέρεται αποκλειστικά σε λευκό περλέ χρώμα με μπορντώ οροφή και δίχρωμα ρολ μπαρ και καθρέφτες. Επίσης, τόσο το αμάξωμα όσο και τα παράθυρα έχουν μια ειδική επίστρωση που δεν συγκρατά τις σταγόνες του νερού, με την ονομασία «Ultra Glass Coating NEO».

Τα καθίσματα έχουν δερμάτινες επενδύσεις, ανοιχτή γκρι σε αυτό του οδηγού και πιο σκούρα στου συνοδηγού. Στον βασικό εξοπλισμό ανήκουν επίσης το σύστημα ασφαλείας City Brake Active, μια κεντρική οθόνη και, φυσικά, μια πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής του συγκεκριμένου συλλεκτικού μοντέλου.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Όπως και οι απλές εκδόσεις, το Concept Edition κινείται από έναν 3κύλινδρο τούρμπο 660 cc με 65 ίππους τοποθετημένο στο κέντρο ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο CVT κιβώτιο.

Η Honda ανακοίνωσε ότι το S660 έχει «χαμηλό κέντρο βάρους» και η κατανομή του εμπρός/πίσω είναι 45/55, «χαρίζοντάς του εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά στις στροφές».

Αν και φημολογείται πως το ιαπωνικό ρόουντσερ μπορεί να έρθει και στην Ευρώπη, ενδεχομένως με 1.00άρι μοτέρ, το Concept Edition προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube