Το πρώτο βίντεο του νέου Toyota Auris 2019

Το πρώτο βίντεο του νέου Toyota Auris 2019

H τρίτη γενιά του ιαπωνικού μικρομεσαίου βρίσκεται προ των πυλών και το πρώτο βίντεο αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ την ξεχωριστή σχεδίασή του.

Η Toyota παρουσίασε την περασμένη Τρίτη στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης την ολοκαίνουρια γενιά του Auris με τις δύο υβριδικές εκδόσεις.

Το πρώτο βίντεο που δημιούργησε η Toyota για το νέο μοντέλο δίνει έμφαση στην εμφάνιση και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αναδεικνύοντας περίτεχνα τη σχεδιαστική γλώσσα Under Priority Catamaran και Keen Look που βλέπουμε και σε άλλα σύγχρονα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, για παράδειγμα το Prius.

Από το τελευταίο προέρχεται και το πάτωμα, που δεν είναι άλλο από την πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα TNGA (Toyota New Global Architecture) που χρησιμοποιεί και το crossover C-HR.

Η γκάμα κινητήρων θα διαθέτει τρεις επιλογές, μία αποκλειστικά βενζινοκίνητη και δύο υβριδικές. Η βασική είναι με τον 1.2 D-4T των 116 ίππων και οι υβριδικές με θερμικό κινητήρα 1,8 και 2,0 λίτρων, απόδοσης 122 και 180 ίππων αντίστοιχα. Οι υβριδικές συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο CVT και η ισχυρή διαθέτει paddles στο τιμόνι.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube