Πρώτο βίντεο του νέου Suzuki Swift Sport 2018 [video]

Πρώτο βίντεο του νέου Suzuki Swift Sport 2018 [video]

Η τρίτη γενιά του μικρού GTi της Suzuki θα έχει τούρμπο κινητήρα 1,4 λίτρων.

Η νέα, τρίτη γενιά του μοντέλου είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με τους προκατόχους της, και όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, δίνει έμφαση στο μειωμένο βάρος, τα οδικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις που θα προσδίδει στο μοντέλο ο 1.4 BoosterJet.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο Suzuki Swift Sport

Μετά λοιπόν την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου μοντέλου που έδωσε στη δημοσιότητα η Suzuki πριν περίπου 10 μέρες και τις επιπλέον φωτογραφίες με λεπτομέρειες εσωτερικού που είδαμε χθες, καιρός ήταν να δούμε και λίγο «κίνηση» με το πρώτο επίσημο βίντεο.

Στο μικρής διάρκειας βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την ιστορία του μοντέλου, από το αγωνιστικό μέχρι τις δύο προηγούμενες γενιές, καθώς και μερικές λήψεις του καινούριου με έντονο καμουφλάζ που βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και μας μαρτυρά ότι το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας θα μπορεί να απενεργοποιηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέες φωτογραφίες του Suzuki Swift Sport 2018

Περισσότερα νέα για το νέο μικρό GTi της Suzuki θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίασή του. Το νέο Suzuki Swift Sport θα φιγουράρει στο περίπτερο της εταιρείας στην Έκθεση της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube