Νέες φωτογραφίες του Suzuki Swift Sport 2018

Νέες φωτογραφίες του Suzuki Swift Sport 2018

Η Suzuki ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου Swift Sport τον Σεπτέμβριο και μας προϊδεάζει με νέες φωτογραφίες.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δέκα μέρες από την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Swift Sport, και η Suzuki Ιαπωνίας μας δίνει μερικές ακόμα όψεις του μοντέλου μέσω της μπροσούρας που ετοιμάζει.

Οι νέες φωτογραφίες μας δείχνουν λεπτομέρειες εσωτερικού και την πίσω όψη με την διπλή απόληξη της εξάτμισης, με την φωτογραφία του πίνακα οργάνων να επιβεβαιώνει και την ύπαρξη υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα κάτω από το καπό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έτοιμο για λανσάρισμα το νέο Suzuki Swift Sport

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, το νέο Suzuki Swift Sport θα έχει τον 4κύλινδρο 1.4 BoosterJet με ιπποδύναμη που θα κυμαίνεται από 140 έως 150 ίππους. Σε συνδυασμό μάλιστα και με το βάρος που δεν θα ξεπερνά τα 900 kg, αυτό μεταφράζεται σε ιδιαίτερα ανεβασμένες επιδόσεις σε σχέση με τους ατμοσφαιρικούς προγόνους του, με το αεροδυναμικό κιτ να προσπαθεί να προσδώσει και τον ανάλογο χαρακτήρα.

Οι τροχοί θα είναι 17” και η ανάρτηση θα διαθέτει νέα αμορτισέρ και ελατήρια που θα συμβαδίζουν με τις αυξημένες απαιτήσεις. Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, τα φρένα με την σειρά τους θα είναι και αυτά αναβαθμισμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το νέο Suzuki Swift Sport θα ζυγίζει μόλις 870 κιλά!

Στην καμπίνα, ξεχωρίζουν τα ανασχεδιασμένα μπάκετ καθίσματα, το flat-bottom τιμόνι, ο πίνακας οργάνων με το κόκκινο στροφόμετρο και οι κόκκινες διακοσμητικές φάσες σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube