H Volvo αποκάλυψε πλήρως το πρωτότυπο Concept Estate [video]

H Volvo αποκάλυψε πλήρως το πρωτότυπο Concept Estate [video]

Μια τεράστια οθόνη αφής που η Tesla υιοθέτησε και έβαλε πρώτη στην παραγωγή, κλέβει την παράσταση στο εσωτερικό

Η Volvo, ύστερα από το teaser της περασμένης εβδομάδας, θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, την επόμενη εβδομάδα, το τρίτο – και τελευταίο – από τα πρωτότυπα που αποκαλύπτουν το σχεδιαστικό ύφος της μάρκας για τα επόμενα χρόνια.

Το Volvo Concept Estate και, όπως δηλώνει το όνομά του, έχει φόρμα που παραπέμπει σε αμάξωμα estate ή wagon, όπως συνηθέστερα αποκαλείται. Μάλιστα, το Concept Estate, ως τελευταίο κεφάλαιο της σχεδιαστικής τριλογίας της Volvo μαζί με τα Concept Coupé και Concept XC Coupé, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακές λεπτομέρειες και από το εσωτερικό του. 

Εκεί, κυρίαρχη θέση κατέχει μία μεγάλη οθόνη αφής, ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, κάτι βέβαια που η Tesla έχει κάνει καιρό πριν σε μοντέλο παραγωγής.

Βέβαια πρόκειται για ένα πρωτότυπο που συγκεντρώνει πάνω του ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά, με τη Volvo να αρέσκεται σε νεωτερισμούς και να συνηθίζει να υιοθετεί πολλούς από αυτούς όταν βάζει τα αυτοκίνητά της στη μαζική παραγωγή.
Ωστόσο, μένει να δούμε τι από όλα αυτά που θα υπάρχουν ενσωματωμένα στο Concept Estate θα πάρει την άγουσα προς τα εργοστάσια και κυρίως το πότε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube