Το νέο Ford Focus 2019 σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Το νέο Ford Focus 2019 σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Δεν είναι εντελώς «γυμνό», όμως παίρνουμε μια καλή ιδέα του τι θα μοιάζει όταν αποκαλυφθεί επίσημα σε λίγους μήνες.

Η ασυνήθιστη, πολύχρωμη μεμβράνη καμουφλάζ που καλύπτει το Focus μπορεί να είναι αρτίστικη, όμως δεν μπορεί να κρύψει καλά τις λεπτομέρειες που διαφοροποιούν το νέο μοντέλο.

Γι’ αυτό και ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου προπαραγωγής έσπευσε να το καλύψει με κουκούλα όταν αντιλήφθηκε τον «παραράτσο» να παίρνει φωτογραφίες.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνονται καθαρά οι νέες, σμιλεμένες γραμμές στο καπό και τα εμπρός φτερά, καθώς και οι τονισμένοι «ώμοι» του αμαξώματος πάνω από τα πίσω φτερά.

Μπροστά, διακρίνονται τα νέου σχήματος φώτα και LED ημέρας. Η μάσκα είναι παρόμοια με τη σημερινή, αλλά μεγαλύτερη σε μέγεθος και πιο χαμηλά τοποθετημένη για να χωρίζεται από τα φανάρια.

Πιο μεγάλο σε διαστάσεις φαίνεται να είναι και το ίδιο το αυτοκίνητο, προφανώς για να εξαλειφθεί το μειονέκτημα που έχει το σημερινό μοντέλο σε εσωτερικούς χώρους, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αναμένεται να έχει αναβαθμιστεί και η ποιότητα των υλικών της καμπίνας, για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Ford θα μετακινήσει το Focus upmarket

Σε σχέση με την παραγωγή, ήδη είναι γνωστό ότι το επόμενο Focus θα κατασκευάζεται στην Κίνα, απ’ όπου θα εξάγεται σε άλλες αγορές μεταξύ των οποίων και σε αυτή των ΗΠΑ.

Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η γκάμα κινητήρων του επερχόμενου Focus, όμως πιθανότατα κεντρική θέση θα έχει ένας 3κύλινδρος 1.500 κυβικών με τούρμπο. Φυσικά θα τοποθετείται και ο επιτυχημένος 1.0 EcoBoost, αλλά και κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού σε ορισμένες αγορές. Βασικό κιβώτιο θα είναι ένα χειροκίνητο με 5 και 6 σχέσεις, ενώ ευρεία διάδοση θα έχει και το αυτόματο PowerShift διπλού συμπλέκτη.  

Είναι πολύ πιθανό το επίσημο ντεμπούτο του νέου Ford Focus να γίνει στην έκθεση NAIAS 2018 του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

[Περισσότερες φωτογραφίες στο autoblog.com]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Scoop: Ford Focus 2019, με αμάξωμα και εσωτερικό παραγωγής

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube