Το νέο Ford Fiesta 2017 είναι σχεδόν έτοιμο

Το νέο Ford Fiesta 2017 είναι σχεδόν έτοιμο

Το νέο μοντέλο θα είναι αισθητά μεγαλύτερο από το σημερινό και θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στο 2017.

Με δεδομένο ότι το Ford Fiesta παρουσιάστηκε με τη σημερινή του μορφή το 2008, είναι λογικό η αντικατάστασή του να βρίσκεται κοντά.

Του λόγου το ακριβές αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες ενός αναγνώστη των βρετανών συναδέλφων μας, που συνέλαβε το αυτοκίνητο σε δοκιμές εξέλιξης στο Βέλγιο.

Παρά το καμουφλάζ στο «μουλάρι» δοκιμών της έβδομης γενιάς Fiesta, φαίνεται ότι θα έχει πιο ώριμη σχεδίαση και εμπρός μέρος απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τη νέα εταιρική εικόνα της Ford. Σοβαρή αλλαγή υπάρχει και στο πίσω μέρος, όπου τα κάθετα φανάρια του σημερινού μοντέλου έχουν δώσει τη θέση τους σε πιο συμβατικά, οριζόντια. Σημαντική αναβάθμιση θα έχει και η καμπίνα, στην οποία η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα είναι πολύ βελτιωμένες.



Σαφής ακόμα και με γυμνό μάτι είναι η αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος, μια κίνηση πολύ λογική με δεδομένο ότι πλέον στη βάση της γκάμας υπάρχει το Ka+.

Για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια διαρροή ή πληροφορία, όμως φαντάζει σχεδόν σίγουρη η σημερινή γκάμα των κινητήρων. Θα έχουν βέβαια βελτιώσεις στα σημεία, ώστε να αποδίδουν περισσότερο και να ρυπαίνουν/καίνε λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Ford Fiesta 1.5 TDCi 95 PS

Νέο κινητήρα θα έχει μόνο το ST, το οποίο αναμένεται να φορέσει με τη σειρά του το νέο 1.500άρι μοτέρ της εταιρείας σε αντικατάσταση του σημερινού 1.6.

Όπως φαίνεται, το νέο Fiesta θα παρουσιαστεί προς το τέλος του έτους και θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2017 έχοντας συνολικά διαφορετικό χαρακτήρα από το πολύ πετυχημένο σημερινό μοντέλο.

Πάντως οι άνθρωποι της εταιρείας δε φαίνεται να προβληματίζονται για τη συνέχεια της επιτυχίας του, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα που εξελίσσει το νέο Fiesta.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube