Νέα Mercedes-Benz AMG GT, ένα ακόμη teaser-video

Νέα Mercedes-Benz AMG GT, ένα ακόμη teaser-video

Αν και υπολείπονται ακόμη δέκα ημέρες για την αποκάλυψη της AMG GT, ελάχιστα πράγματα παραμένουν άγνωστα, χάρις και στα video της Mercedes-AMG.

Να θυμίσουμε για παράδειγμα ότι ο νέος διτούρμπινος 4λιτρος V8 αποδίδει μέγιστη ισχύ 510 PS και μέγιστη ροπή 66,3 kgm στις 1.750-4.750 rpm και είναι ο ίδιος που αργότερα θα φορέσει και η επερχόμενη C63 AMG. Τον ήχο του νέου μοτέρ, σε όλο το φάσμα των στροφών, μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε την ύπαρξη μιας detuned έκδοσης αυτού του μοτέρ, με ισχύ 462 PS, αλλά και ότι αναμένουμε μια έκδοση Black Series που την έχουμε δει ήδη να εξελίσσεται και που θα ξεπερνά τους 600, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι γνωρίζουμε ήδη πώς θα είναι η καμπίνα της νέας AMG GT, της οποίας φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz τον περασμένο Απρίλιο.

Το τελευταίο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-AMG μας γνωστοποιεί κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από την εξέλιξη της AMG GT που εξελισσόταν επί 32 μήνες στο δρόμο, από 50 δοκιμάστές σε 15 χώρες.

[Πηγή Mercedes-AMG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube