Νέα Mercedes-AMG GT Black Series @ Nürburgring; [video]

Νέα Mercedes-AMG GT Black Series @ Nürburgring; [video]

Αυτή πρέπει να είναι η νέα Mercedes-AMG GT στην έκδοση Black Series που δοκιμάζεται ήδη στο Nürburgring Nordschleife.

Παρότι είναι αρκετά νωρίς, η Mercedes-Benz φαίνεται ότι άρχισε ήδη να δοκιμάζει την AMG GT Black Series, που αποτελεί το κορυφαίο και πιο σπορ μοντέλο της γκάμας της.

Η διαφοροποίηση που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος από τη στάνταρ AMG GT, παρά το καμουφλάζ του αυτοκινήτου, είναι ο πιο σπορ εμπρός προφυλακτήρας, του οποίου το σχέδιο μοιάζει με αυτό της SLS AMG Black Series.

Επίσης το αυτοκίνητο διαθέτει μια κανονική σταθερή πίσω πτέρυγα και όχι αναδυόμενο σπόιλερ, όπως συμβαίνει στη στάνταρ AMG GT.

Επιπλέον ο ήχος της ακούγεται πιο βαθύς και γι’ αυτό σας δίνουμε το video με την απλή, για να τους συγκρίνετε.

Η νέα Mercedes-AMG GT είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα στο Mondial de l’ Automobile, τον Οκτώβριο στο Παρίσι, με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται στον Μάρτιο του 2015. Η έκδοση Black Series αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του ίδιου χρόνου.

Το μοτέρ που θα βρίσκεται κάτω από το καπό της στάνταρ Mercedes-AMG GT είναι ένας νέος 4λιτρος κινητήρας V8, με την κωδική ονομασία Μ178, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 510 PS στις 6.250 rpm και μέγιστη ροπή 66,3 kgm στις 1.750-4.750 rpm, τον ήχο του οποίου, σε όλο το φάσμα των στροφών, μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.. Στην έκδοση Black Series, το μοτέρ αυτό αναμένεται να ανέβει στους 600 PS.

[Πηγή video TouriClips μέσω YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube