Νέα Maserati Levante: Οι δοκιμές συνεχίζονται

Νέα Maserati Levante: Οι δοκιμές συνεχίζονται

Οι δοκιμές της νέας Maserati Levante συνεχίζονται πυρετωδώς, καθώς ακόμη ένα μουλάρι του ιταλικού σπορ SUV εθεάθη στους δρόμους της Ευρώπης.

Η νέα Maserati Levante, η οποία αναφέρεται στο πρωτότυπo Kubang, αποτελεί ένα από τα αυτοκίνητα του προγράμματος της ιταλικής εταιρείας για την επίτευξη του στόχου των 50.000  πωλήσεων το 2015.

Η Levante πατά πάνω στο σασί της Ghibli, αλλά με μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος όπως και φαρδύτερα μετατρόχια. Κάτω από το καπό της Maserati Levante, ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να διαλέξει από μια γκάμα κινητήρων που θα περιλαμβάνουν μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, σύμφωνα μα το προσφάτως δημοσιοποιημένο 5ετές πρόγραμμα ανάπτυξης από τον Marchionne.



Για τους κινητήρες της γκάμας δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία, αλλά το πρόγραμμα και οι υφιστάμενες επιλογές συνιστούν την παρακάτω γκάμα:
- Kινητήρας βενζίνης V6 με 350 και 425 PS
- Kινητήρας βενζίνης V8 με 560+ PS
- Kινητήρας ντίζελ με 250, 275 και 340 PS

H νέα Maserati Levante αναμένεται να λανσαριστεί το 2015 και θα κατασκευάζεται από το εργοστάσιο του Mirafiori στην Ιταλία, για το οποίο η Fiat έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα επένδυσης ενός εκατομμυρίου ευρώ.



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube