Νέα Porsche 911 το 2018

Νέα Porsche 911 το 2018

Οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν ότι η εξέλιξης της επόμενης γενιάς 911 είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν οργασμό δραστηριότητας στην Porsche, και η θεωρία  που θέλει την επόμενη γενιά 911 να παρουσιάζεται το 2018 μοιάζει πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Το «μουλάρι» δοκιμών, βασισμένο στο ανανεωμένο πρόσφατα αμάξωμα της 991, γράφει χιλιόμετρα για την εξέλιξη του πλαισίου. Τα ξεχειλωμένα φτερά και οι μεγαλύτεροι θόλοι δείχνουν ότι το επόμενο μοντέλο θα πατά σε φαρδύτερα μετατρόχια και μεγαλύτερους τροχούς.

Ο κύκλος ζωής των μοντέλων της Porsche είναι συνήθως οκτώ χρόνια. Με δεδομένο ότι 991 παρουσιάστηκε το 2012 και έκανε facelift το 2015, μοιάζει αρκετά πιθανό το νέο αυτοκίνητο να παρουσιαστεί στο τέλος του 2018 και να αρχίσει  να πωλείται το 2019.

Η επόμενη 911 θα είναι πολύ σημαντική για την Porsche, καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου που θα εφοδιάζεται και με υβριδικό σύστημα κίνησης. Το που θα το χωρέσουν στο αμάξωμα της 911 είναι κάτι που οι μηχανικοί της Porsche δεν έχουν κρύψει ότι τους έχει απασχολήσει έντονα. Ίσως και σε αυτό να οφείλεται το σημαντικά φαρδύτερο αμάξωμα του αυτοκινήτου δοκιμών.

Εκτός από την υβριδική έκδοση, στην Porsche σκέφτονται και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση της 911, στα πρότυπα του Audi R8 e-tron. Ακόμη κι αν το φτιάξουν ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι αυτό το αυτοκίνητο θα παραχθεί κανονικά. Το σίγουρο είναι ότι την βάση στην γκάμα των κινητήρων θα αποτελούν οι biturbo 6κύλινδροι boxer που κινούν και τις σημερινές Carrera.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube