Mercedes-Benz C63 AMG, τελικές δοκιμές στο Nürburgring [video]

Mercedes-Benz C63 AMG, τελικές δοκιμές στο Nürburgring [video]

Τα πρωτότυπα της νέας Mercedes-Benz C63 AMG κάνουν τις τελικές δοκιμές τους στο Nürburgring Nordschleife

Οι νέες Mercedes-Benz C63 AMG, σεντάν και SW, που είναι προγραμματισμένες να αποκαλυφθούν online στις 24 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους με «σάρκα και οστά» στο Mondial de l’ Automobile 2014, τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Και οι δύο θα φορούν το νέο διτούρμπινο 4λιτρο μοτέρ V8 που θα χρησιμοποιεί και η νέα Mercedes-Benz AMG GT. Ο κινητήρας αυτός, με την κωδική ονομασία Μ178 που αποδίδει μέγιστη ισχύ 510 PS στις 6.250 rpm και μέγιστη ροπή 66,3 kgm στις 1.750-4.750 rpm στην AMG GT και 462 PS στην detuned έκδοση, για τις C63 AMG η απόδοση έχει πέσει στους 476 PS. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι αργότερα θα υπάρξει και μια έκδοση C63 AMG-S με 510 PS, body kit και μεγαλύτερα φρένα.

Το πρωτότυπο που βλέπετε να γυρίζει στην Πράσινη Κόλαση έχει πολύ ελαφρύ καμουφλάζ και ως αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων δείχνει χαμηλότερα «καθισμένο», με μυώδεις θόλους, μεγάλες εισαγωγές αέρα και 4μπουκες εξατμίσεις.

Στο εσωτερικό, απ’ ό,τι μπορούμε να δούμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες υπάρχουν αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με τη στάνταρ C-Class, περιλαμβάνομενου του νέου τιμονιού, των καθισμάτων AMG, του ταχύμετρου που φτάνει στα 320 km/h και τo σύστημα των οδηγικών ρυθμίσεων.

Αργότερα, η γκάμα των C63 AMG θα επεκταθεί και στις εκδόσεις κουπέ και καμπριολέ.

[Πηγή video TouriClips μέσω YouTube

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube