Με 11 νέα μοντέλα θα εμπλουτίσει άμεσα την γκάμα της η Audi

Με 11 νέα μοντέλα θα εμπλουτίσει άμεσα την γκάμα της η Audi

Αιχμή του δόρατος της επιθετικής στρατηγικής της Audi θα είναι το πολύαναμενόμενο μικρό crossover Q1.

Η Audi θέλει να μεγαλώσει στα επόμενα χρόνια την γκάμα της και από 49 μοντέλα να διαθέτει 60. Εκτός όμως από την δημιουργία πληρέστερης και πλουσιότερης γκάμας μοντέλων, η Audi θέλει να πετύχει και 2.000.000 ετήσιες πωλήσεις μέχρι το 2020.

Σε αυτό θα την βοηθήσουν και τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει, με αιχμή του δόρατος να είναι το crossover Q1. Όπως έχουμε ξαναγράψει και παλαιότερα, η κατηγορία των μικρών crossover αναμένεται να γιγαντωθεί μέχρι το 2016 και η Audi δεν θέλει να μην πάρει κομμάτι από την πίτα. Το νέο μοντέλο θα βρίσκεται στην αγορά το 2016, θα βασίζεται στην πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα MQB και όπως είναι ευκόλως κατανοητό θα αποτελεί την βάση των μοντέλων Q.

Άλλα μοντέλα που περιμένουμε νωρίτερα από την γερμανική φίρμα είναι το τετρακίνητο hot hatch S1 με τον 2.0 TFSI των 220 ίππων που θα κάνει την εμφάνιση του, κατά πάσα πιθανότητα, στην έκθεση της Γενεύης, ενώ προς τα τέλη του 2014 θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά του Q7 και του A4. Αμέσως μετά, το 2015, περιμένουμε την νέα τρίτη γενιά του TT.

Τέλος, η Audi ανακοίνωσε ότι έπιασε ήδη τον στόχο των 1,5 εκ. ετήσιων πωλήσεων, δύο χρόνια νωρίτερα από το πρόγραμμά της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube