Scoop: Αυτό είναι το νέο Hyundai Kona χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Αυτό είναι το νέο Hyundai Kona χωρίς καμουφλάζ

To νέο μικρό SUV φωτογραφήθηκε στην Πορτογαλία και η σχεδίασή του είναι σίγουρα διαφορετική κι εντυπωσιακή.

Το Kona, που θα τοποθετηθεί στην γκάμα κάτω από το Tucson, πιστεύεται ότι θα παρουσιαστεί στην ΙΑΑ της Φρανκφούρτης, στις 12-13 Σεπτέμβρη, όμως μπορούμε να δούμε από τώρα πώς θα μοιάζει.

Η πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία τραβήχτηκε από την ομάδα Facebook Carspotting Portugal” και η άλλη από έναν αναγνώστη του ολλανδικού AutoWeek, μάλλον κατά τη διάρκεια φωτογράφησης της κορεατικής εταιρείας για το επίσημο προσπέκτους του μοντέλου.

Σχεδιαστικά, το εμπρός μέρος είναι ενδιαφέρον, με τη διάταξη των φώτων να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Citroen Cactus και Jeep Cherokee. Όμως η μάσκα είναι πολύ κοντά σε αυτήν του i30. Το πίσω μέρος είναι πιο συμβατικό, αλλά πολύ μοντέρνο, και τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά γύρω-γύρω τονίζουν τον “off-road” χαρακτήρα του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Hyundai Kona: teaser για το μικρό SUV

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Konan (το όνομα προέρχεται από πόλη της Χαβάης) να στοχεύει περισσότερο τα Nissan Juke και Renault Captur παρά το Qashqai και το Toyota C-HR. Είναι άγνωστο ακόμα σε ποια πλατφόρμα θα βασίζεται (του i20 ή του i30) και αν θα προσφέρεται και με τετρακίνηση. Οι κινητήρες αναμένεται να περιλαμβάνουν τον 3κύλινδρο τούρμπο 1.0 T-GDI και τον 4κύλινδρο 1.4 T-GDI, όπως και τον ντίζελ 1.6 CRDi.

[Πηγές: Autoevolution, AutoWeek]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube