Από €19.390 το νέο Hyundai Tucson

Από €19.390 το νέο Hyundai Tucson

Το νέο μεσαίο SUV της εταιρείας έχει ξεκινήσει κι επίσημα τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου.

Η Hyundai έχει ξεκινήσει ήδη να διαθέτει στην ελληνική αγορά την τελευταία γενιά του Tucson, με βασική τιμή τα €19.390.

Είναι ένα μεσαίο SUV με δυναμική σχεδίαση και μήκος 4.475 mm, πλάτος 1.850 και ύψος 1.645 mm. Η γκάμα του περιλαμβάνει δύο επιλογές βενζίνης και άλλες δύο πετρελαίου. Ο βασικός κινητήρας βενζίνης είναι ατμοσφαιρικός 1.6 με άμεσο ψεκασμό καυσίμου και απόδοση 132 ίππους. Με την προσθήκη τούρμπο φτάνει τους 177 ίππους, τιμή που είναι και η κορυφαία για τις εκδόσεις που εισάγονται στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο Hyundai Tucson [videos]

Ο πετρελαιοκινητήρας είναι 1,7 lt και ανάλογα με την έκδοση αποδίδει 115 ή 141 PS. Για τις εκδόσεις των 132 και 115 ίππων είναι διαθέσιμο μόνο 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ για εκείνη των 141 μόνο ημιαυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη. Ο βενζινοκινητήρας των 177 ίππων είναι ο μόνος που δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο κιβωτίων αλλά και ο μόνος που μπορεί να συνδυαστεί με σύστημα τετρακίνησης (μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο).



Η βασική έκδοση εξοπλισμού είναι η Access που συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες πλην εκείνου των 177 ίππων, ενώ η επόμενη είναι η Comfort. Ακόμα και η βασική έχει στάνταρ έξι αερόσακους, ESP, Air Condition, ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδίου, διαιρούμενο πίσω κάθισμα, δερμάτινο τιμόνι, οθόνη 3,5” στον πίνακα οργάνων, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος ράγες οροφής, αυτόματα φώτα, ηχοσύστημα και 16άρες ζάντες αλουμινίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i30 1.4 T-GDi

Η Comfort έχει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, πίσω φώτα LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ζάντες 17”, ενώ η Comfort Navi προσθέτει και εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 8”. Ακόμα πιο πλούσια είναι η Comfort Navi Panorama που έχει και γυάλινη ηλιοροφή που ανοίγει, ενώ κορυφαία είναι η Comfort Navi Panorama Leather που έχει και δερμάτινο σαλόνι.



Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και τον εξοπλισμό τους στο παρακάτω αρχείο, ενώ καλό είναι να γνωρίζετε ότι το αυτοκίνητο υπάρχει ήδη στις εκθέσεις της εταιρείας για να το δείτε από κοντά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube