Και μικρότερο SUV ετοιμάζει η DS

Και μικρότερο SUV ετοιμάζει η DS

Μετά από το μεγάλο DS7 Crossback, η γαλλική εταιρεία ετοιμάζει τώρα κι ένα μικρότερο μοντέλο στο μέγεθος του Audi Q2.

Η DS θα παρουσιάσει το δεύτερο SUV της γκάμας της προς το τέλος της επόμενης χρονιάς, βάζοντας στο στόχαστρο κατά βάση το Audi Q2.

Είναι πλέον επίσημο ότι αυτό θα είναι το πρώτο από τα μοντέλα που σχεδιάζει να παρουσιάσει στο μέλλον η γαλλική εταιρεία, αλλά και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της. Η εν λόγω έκδοση θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ DS Automobiles: Έξι νέα μοντέλα μέχρι το 2023

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον πάντως έχει η διαρροή από στελέχη της εταιρείας περί της πιθανότητας το νέο μικρό SUV (που κατά πάσα πιθανότητα θα χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 3) να αντικαταστήσει το DS3 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ). Είναι κάτι πολύ λογικό, με δεδομένο ότι τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας μεγέθους πλέον βαδίζουν ολοκληρωτικά προς το SUV/crossover μονοπάτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: DS 7 Crossback

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση, το νέο μοντέλο δε θα είναι μια μικρογραφία του DS7 Crossback, αλλά θα έχει τη δική του ξεχωριστή εικόνα. Αναφορικά με τις πωλήσεις του τώρα, ο στόχος του είναι να πουλάει τρεις φορές περισσότερο από την προαναφερθείσα ναυαρχίδα της εταιρείας η οποία θα είναι και το πρώτο plug-in υβριδικό της μοντέλο.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube