DS Automobiles: Έξι νέα μοντέλα μέχρι το 2023

DS Automobiles: Έξι νέα μοντέλα μέχρι το 2023

Η plug-in υβριδική έκδοση του DS7 Crossback θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της επεκτατικής πολιτικής της γαλλικής εταιρείας.

Η DS Automobiles θα παρουσιάζει κάθε χρόνο μέχρι το 2023 και από ένα μοντέλο, με τον εμπορικό της στόχο για μέχρι και τα μέσα της επόμενης δεκαετίας να είναι ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε ποσοστό 33%.

Κάθε ένα από τα έξι μοντέλα που επιβεβαίωσε η DS Automobiles ότι θα έρθουν, θα έχει και μια ηλεκτροκίνητη έκδοση. Μάλιστα, η γαλλική εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα την βοηθήσει η τεχνογνωσία που θα αποκομίσει από την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Formula E.

Το πρώτο μοντέλο αυτής της νέας στρατηγικής είναι το DS7 Crossback που θα διαθέτει υβριδική έκδοση με απόδοση 300 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 100 km. Η συγκεκριμένη έκδοση θα ονομάζεται E-Tense, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2019.

Κάποιο όριο στην στρατηγική «ένα αυτοκίνητο κάθε χρόνο», δεν έχει τεθεί από την DS Automobiles, και μέχρι τώρα έχουν προγραμματιστεί έξι μοντέλα. Αργότερα θα έρθουν και άλλα.

Τα έξι επιβεβαιωμένα μοντέλα θα αποτελούν ένα μίγμα από νέες ελεύσεις και αντικαταστάτες των ήδη υπαρχόντων μοντέλων. Ορισμένα από αυτά θα αποτελούν έμμεσους αντικαταστάτες μοντέλων, δηλαδή θα έχουν την ίδια ονομασία αλλά θα είναι εντελώς διαφορετικά και θα στοχεύουν σε άλλο μερίδιο της αγοράς.

Παρά την υψηλή απόδοση του επερχόμενου DS7 Crossback E-Tense και των νέων plug-in υβριδικών, ο λογότυπος DS Performance δεν θα «κοπεί». Θα συνυπάρξουν και τα δύο, αλλά δεν θα περιοριστεί στο DS3. Θα εξαπλωθεί.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube