Και έκδοση NISMO για το νέο Nissan Micra

Και έκδοση NISMO για το νέο Nissan Micra

Η Nissan εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας και σπορ έκδοσης για το καινούριο της σούπερ μίνι.

Το νέο Nissan Micra που μόλις παρουσιάστηκε θα αποκτήσει και σπορ έκδοση NISMO, σύμφωνα με πληροφορίες. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές, αυτό το Micra έχει την εμφάνιση να το υποστηρίξει.

Το ολοκαίνουριο Micra που αναλύουμε σε ειδικό άρθρο με αφορμή την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, έχει την αιχμηρή εμφάνιση που θα μπορούσε να υποστηρίξει την σπορ εικόνα μίας έκδοσης NISMO. Ακολουθώντας τα χνάρια του αδελφού μοντέλου, του Renault Clio RS.

Σε ό,τι αφορά στη NISMO, έχει όλα το hardware που χρειάζεται για να φτιάξει μια σπορ έκδοση. Και σίγουρα τη διάθεση. Πρόσφατα σε συνέντευξή του ένας στέλεχος της Renault επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ομίλου να αναπτύξει συνέργειες μεταξύ των brands που έχει υπό την σκέπη του για να αναπτύξει νέα προϊόντα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι μία σπορ έκδοση του Micra. Ο Bruno Ancelin, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων προϊόντων του ομίλου Renault, αναφέρθηκε ξεχωριστά στη NISMO και στο πως θα μπορούσε να εξελίξει ένα Micra ανταγωνιστικό του Ford Fiesta ST και του Volkswagen Polo GTI.

Αυτή τη στιγμή το μικρότερο μοντέλο Nismo είναι το Juke με κινητήρα 1,6 τούρμπο. Μια μονάδα με παρόμοια απόδοση με αυτή του Clio RS.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube