Έτοιμη η ελαφρύτερη και ισχυρότερη Lambo Huracán

Έτοιμη η ελαφρύτερη και ισχυρότερη Lambo Huracán

Η ειδική έκδοση της Lamborghini εντοπίστηκε με ελάχιστο καμουφλάζ να βγαίνει από την πύλη του εργοστασίου.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι τελικά η Huracán Superleggera, ή όπως αλλιώς αποφασίσει η Lamborghini να ονομάσει την ειδική, ελαφρύτερη και ισχυρότερη έκδοση της Huracán, θα έχει πιο τολμηρή και εξεζητημένη εμφάνιση από την LP610-4.

Κάτω από την ζελατίνη που καλύπτει το αυτοκίνητο διακρίνονται τα αιχμηρά χαρακτηριστικά του εμπρός προφυλακτήρα. Τα μαρσπιέ είναι έντονα και βαμμένα σε κόκκινο χρώμα. Ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται καθαρά μια μεγάλη σταθερή αεροτομή.

Οι πληροφορίες λένε ότι όντως το εργοστάσιο θα διατηρήσει την ονομασία Superleggera, που είχε χρησιμοποιηθεί και στην Gallardo. Αναμένεται το αυτοκίνητο να είναι περίπου 100 kg ελαφρύτερο και ισχυρότερο κατά 40 ίππους. Κάτι τέτοιο πάντως μοιάζει δύσκολο μιας και η Huracan LP610-4 είναι έτσι κι αλλιώς ελαφριά. Αν το εργοστάσιο θέλει να πετύχει κάτι τέτοιο, ίσως δούμε τελικά ένα αυτοκίνητο πραγματικά σκληροπυρηνικό, με σπαρτιάτικο εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Aventador Roadster [video]

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο θα είναι ταχύτερο στον πραγματικό κόσμο από την Aventador LP700-4, μιλώντας για την οποία, μόνο κάποιες υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το ελαφρώς καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε πρόσφατα στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο. Η Lamborghini είχε πάει στο Goodwood μια Aventador Miura Homage, μια έκδοση φόρο τιμής στην Miura δηλαδή. Ήταν βαμμένη σε κόκκινο χρώμα με λεπτομέρειες σε χρυσαφί χρώμα. Χρυσές ήταν επίσης και οι ζάντες, το χρώμα τους δηλαδή, ότι το υλικό.

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι πράσινο, αλλά έχει τις ίδιες ρετρό σχεδίασης ζάντες. Οπότε ή πρόκειται για μία από τις 50 Aventadro Miura Homage που θα φτιαχτούν, με ειδικό χειροποίητο εσωτερικό ή για το facelift του μοντέλου που έχουμε μάθει ότι επίκειται, απλώς οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.



[Πηγή autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube