Η Porsche 911 GT3 RS κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ [video]

Η Porsche 911 GT3 RS κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάζ [video]

Παρότι η νέα 911 GT3 RS δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, η Porsche πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές της χωρίς να προσπαθεί να την κρύψει.

Μάλλον δεν ήταν γραφτό η πιο σκληροπυρηνική έκδοση RS της Porsche 911 GT3 να παραμείνει κρυφή μέχρι την επίσημη παρουσίασή της. Αρχικά την είδαμε σε μοντελάκι 1:18 και λίγο αργότερα σε φωτογραφίες κατοχύρωσης του σχεδιασμού της.

Σήμερα φαίνεται πως η Porsche αποφάσισε να βγάζει τα πρωτότυπα δοκιμών της νέας GT3 RS στους δρόμους σχεδόν χωρίς καμουφλάζ, με μόνο το μαύρο χρώμα να κρύβει τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της. Μια ερασιτεχνική κάμερα κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα δύο από αυτά στις Η.Π.Α., με πινακίδες της πολιτείας της Georgia, και καλυμμένες μόνο τις ακμές του καπό και της χαρακτηριστικής double bubble οροφής.

Ακόμα κι αν κάποιος υποθέσει όμως ότι παρά τα παραπάνω, τα φαρδύτερα εμπρός φτερά, τις πλαϊνές εισαγωγές αέρα, τη ρυθμιζόμενη αεροτομή και το roll cage πρόκειται για κάποια άλλη παραλλαγή της Porsche 911, το λογότυπο GT3 RS στα καθίσματα δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube