Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Porsche 911 GT3 RS;

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Porsche 911 GT3 RS;

Δεν πρόκειται για κανονικό αυτοκίνητο αλλά για μεταλλικό μοντελάκι, το οποίο όμως πιθανότατα φανερώνει τη μορφή της νέας GT3 RS.

Αν και καλό είναι να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, το μοντελάκι που διέρρευσε στο Twitter πιθανότατα απεικονίζει επακριβώς την επερχόμενη Porsche 911 GT3 RS.

Άλλωστε τα περισσότερα χαρακτηριστικά της, όπως η τεράστια αεροτομή, συμφωνούν με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα στα πρωτότυπα δοκιμών που έχουν καταγραφεί σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Μόνο τα ανοίγματα για την εξαγωγή αέρα στα εμπρός φτερά είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά.

Οι μεγάλοι αεραγωγοί στα πίσω φτερά, τους οποίους η Porsche χρησιμοποιεί μόνο στις υπερτροφοδοτούμενες 911, αποτελούν μια ακόμα ένδειξη ότι σε επίπεδο κινητήρα η νέα GT3 RS θα διαφέρει από την απλή GT3 πολύ περισσότερο απ’ ό,τι συνέβαινε στις προηγούμενες γενιές, αφού σύμφωνα με φήμες θα χρησιμοποιεί turbo.

Μένει να δούμε τους επόμενους μήνες αν το μοντελάκι κλίμακας 1:18 που φαίνεται στη φωτογραφία απεικονίζει πραγματικά τη νέα Porsche 911 GT3 RS. Και πόσο θα κοστίζει. Το μοντελάκι...

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube