Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ [video]

Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ [video]

H νέα BMW X2, με την εντυπωσιακή και δυναμική εμφάνιση είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με την Σπανός ΑΕ να σας προσκαλεί να την γνωρίσετε.

BMW X2

Η δεύτερη γενιά της BMW X2, έρχεται πιο σαγηνευτική από ποτέ, με σχεδίαση που μαγνητίζει, εξισορροπώντας τις δυναμικές γραμμές με την κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Σαφώς πιο δυναμική και αθλητική, η νέα X2 συνδυάζει ακόμα μεγαλύτερους χώρους με κουπέ εμφάνιση. Την μυώδη σχεδίαση τονίζουν οι μεγάλοι τροχοί, εμφανώς πιο ακροβολισμένοι, οι προβολείς LED και η σχεδόν εξαγωνική μάσκα νεφρών BMW, η οποία διατίθεται με προαιρετικό φωτισμό περιγράμματος BMW Iconic Glow. Τη λίστα των επιλογών περιλαμβάνονται επίσης οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με αντιθαμβωτική δέσμη matrix για τη μεγάλη σκάλα.

H νέα BMW X2 είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο της BMW

BMW X2

Η γραμμή οροφής, η οποία ρέει απρόσκοπτα μέχρι το πίσω μέρος, διαμορφώνει μια λεπτή, κουπέ σιλουέτα και αναλογίες με το χαρακτηριστικό στυλ ενός SAC της BMW. Στο πίσω μέρος, οι έντονα προτεταμένοι θόλοι των τροχών και οι φουσκωμένοι ώμοι κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το πακέτο M Sport διατίθεται για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX2, προσφέροντας επίσης αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες εξωτερικές λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό της νέας BMW X2 συναντά κανείς εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακή τεχνολογία, εργονομία και άνεση. Συνολικά, το premium εσωτερικό διαθέτει μια μοντέρνα ατμόσφαιρα, με τον κομψό πίνακα οργάνων, που φιλοξενεί την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, να πλαισιώνεται στην καμπίνα από ένα «αιωρούμενο» υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου.

Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος από τις «βασικές» κιόλας εκδόσεις, περιλαμβάνοντας αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, σύστημα πλοήγησης BMW Maps, σπορ δερμάτινο τιμόνι, αυτόματη λειτουργία της πίσω πόρτας, τέσσερις θύρες USB-C και μια πρίζα 12V τόσο στην κεντρική κονσόλα όσο και στον χώρο αποσκευών.

BMW X2

Μια σειρά από νέα πακέτα εξοπλισμού επιτρέπουν τη στοχευμένη εξατομίκευση της νέας BMW X2. Μεταξύ των επιλογών που ενισχύουν τον premium χαρακτήρα της είναι το θερμαινόμενο τιμόνι και το ηχοσύστημα Harman Kardon. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει επίσης η πανοραμική ηλιοροφή, στην οποία η σκουρόχρωμη γυάλινη επιφάνεια εκτείνεται μέχρι το παρμπρίζ, καταλήγοντας σε ένα ενιαίο τμήμα στο πίσω μέρος.

H πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων της νέας BMW X2 περιλαμβάνει τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 lt από την πιο πρόσφατη αρθρωτή γενιά μονάδων της οικογένειας Efficient Dynamics, ο οποίος τροφοδοτεί την έκδοση sDrive20i αποδίδοντας 170 ίππους. Ο 4κύλινδρος κινητήρας diesel των νέων X2 sDrive18d και xDrive20d έχει αναβαθμιστεί εκτενώς και αποδίδει μέγιστη ισχύ 150 και 163 ίππων αντίστοιχα. Το μοντέλο επιδόσεων M35i xDrive διατίθεται με 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει ισχύ 300 ίππων.

Εκτός από τις θερμικές εκδόσεις, διαθέσιμη για πρώτη φορά είναι και η αμιγώς ηλεκτρική iX2. Το εξηλεκτισμένο alter ego της X2, στην έκδοση iX2 xDrive30 εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες –ένας σε κάθε άξονα– αποδίδουν συνδυαστικά 313 PS και ροπή 494 Nm. Η BMW iX2 xDrive30 επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 5,6”. Η μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου έχει ωφέλιμη ενεργειακή χωρητικότητα 64,8 kWh και εξασφαλίζει αυτονομία 417 – 449 km στον κύκλο WLTP.

Γνώρισε την ολοκαίνουρια BMW X2 και για πρώτη φορά την 100% ηλεκτρική BMW iX2 στη Σπανός ΑΕ. Κλείσε ένα Test Drive στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπανός Α.Ε.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube