Η Honda κατοχυρώνει το όνομα για baby NSX

Η Honda κατοχυρώνει το όνομα για baby NSX

Η Honda κατοχύρωσε το όνομα ZSX, πιθανότητα το όνομα ενός νέου κεντρομήχανου μοντέλου, κάτω από το NSX.

Τα σχέδια του αυτοκινήτου που βλέπουμε στις φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει από φάκελο κατοχύρωσης σχεδιαστικής πατέντας της Honda. Και τώρα η ιαπωνική εταιρεία προχώρησε στην κατοχύρωση του ονόματος ZSX.

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα μικρό σπορ κεντρομήχανο μοντέλο με τα σήματα της Honda και μηχανική διάταξη παρόμοια με του NSX, δηλαδή με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης να συνδυάζεται με ηλεκτρικά μοτέρ. Από την άλλη, επειδή η κατοχύρωση του ονόματος δεν έγινε ειδικά για αυτοκίνητο, θα μπορούσε επίσης, ως όνομα, να κουμπώσει στην γκάμα μοτοσικλετών της Honda. Ή ακόμη και να αφορά κάποιο σκάφος, αεροπλάνο ή ακόμη και... διαστημικό όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατοχύρωση του ονόματος ZSX έγινε μόνο για την Ευρώπη, ενώ προηγούμενες παρόμοιες κινήσεις της εταιρείας αφορούσαν και την Αμερική. Σε αυτή τη φάση λοιπόν περισσότερο ευχή παρά είδηση είναι η δημιουργία ενός baby NSX, αλλά τα σχέδια δείχνουν ότι κάτι υπάρχει στο βάθος των ανήσυχων πνευμάτων της Honda. Και ευχόμαστε να είναι οικονομοτεχνικά εφικτό ώστε να προχωρήσει το συντομότερο.

Πηγή Autoguide

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube