Η επόμενη Porsche Cayenne θα έχει και κουπέ έκδοση

Η επόμενη Porsche Cayenne θα έχει και κουπέ έκδοση

Η νέα γενιά της Porsche Cayenne θα παράγεται και σε κουπέ, όπως οι BMW Χ5 - Χ6 και η Mercedes GLE.

Το σημερινό μοντέλο της Porsche Cayenne βρίσκεται στον έβδομο χρόνο του και ο αντικαταστάτης του ετοιμάζεται πυρετωδώς, όπως είναι φυσικό.

Όπως μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιέυει το Autoblog.com από ένα πρωτότυπο δοκιμών, θα έχει και κουπέ αμάξωμα. Όπως η Mercedes GLE η οποία παράγεται και κανονική και κουπέ έκδοση, αλλά και τα δύο συγγενή μοντέλα της BMW, οι Χ5 – Χ6.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες του Autoblog.com είναι ένα «μουλάρι» εξέλιξης με αμάξωμα από Porsche Panamera, ξεχειλωμένο για να καλύψει την ψηλότερη πλατφόρμα ενός SUV. Ακόμη και στις «πιξελιασμένες» αυτές εικόνες, μπορεί κανείς να διακρίνει τις προχειρες προεκτάσεις στο κάτω μέρος των θυρών και των προφυλακτήρων.

Με την Porsche να αποφεύγει τις ριζοσπαστικές αλλαγές στον σχεδιασμό των μοντέλων της, προτιμώντας την λογική της συνεχούς εξέλιξης της ίδιας βασικής ιδέας, δεν περιμένουμε το τελικό αυτοκίνητο να είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Παρότι το λέμε κουπέ, θα είναι φυσικά 4θυρο, με την διαφορά να αφορά στην γραμμή της οροφής που θα είναι χαμηλότερη από του βασικού αμαξώματος, δίνοντας ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ και σπορτίφ αύρα. Η ομοιότητα με την Panamera θα είναι φυσικά έντονη. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά ακόμη πριν αποκαλυφθούν.

Πηγή Autoblog.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube