H Lamborghini Urus πάει τέζα και στο χώμα [video]

H Lamborghini Urus πάει τέζα και στο χώμα [video]

Η Lamborghini συνεχίζει να εξυμνεί τον πολυσχιδή χαρακτήρα της Urus, κάνοντάς την σε αυτό το teaser, ένα baja-car αξιώσεων.

Δύο εβδομάδες μόλις πριν από την επίσημη πρεμιέρα της Urus στην έδρα της Lamborghini, στη Sant’Agata Bolognese, η ιταλική εταιρεία κλιμακώνει την avant-première προώθηση του αυτοκινήτου με ένα ακόμα video.

Αυτή τη φορά από το μενού του Anima επελέγη η ρύθμιση «Terra», δηλαδή χώμα. Εδώ να θυμίσουμε ότι το ιταλικό SUV έχει γκάμα ρυθμίσεων για όλα τα τερέν, με τον επιλογέα του «Anima» να μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στα Strada (δρόμος), Sport, Corsa (πίστα), Sabbia (άμμος), Terra (χώμα) και Neve (χιόνι).

Για την Urus,  η επιλογή του μοτέρ ήταν μακριά από τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες V10 και V12 που κατά τα ειωθότα χρησιμοποιεί ο Ιταλός κατασκευαστή. Η επιλογή ενός 4λιτρου V8 και μάλιστα διτούρμπινου κρίθηκε απαραίτητη, καθώς το είδος του αυτοκινήτου απαιτεί μπόλικη ροπή από χαμηλά. Το νέο μοτέρ αναμένεται να αποδίδει τουλάχιστον 650 άλογα και αποτελεί ένα από τα εχέγγυα για να βάλει η Urus υποψηφιότητα για τον τίτλο του ταχύτερου SUV γύρω από το Nürburgring Nordschleife.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube