Έκπληξη: Η Lamborghini Urus «αποκαλύφθηκε» ήδη [video]

Έκπληξη: Η Lamborghini Urus «αποκαλύφθηκε» ήδη [video]

Η Lambo μόλις «ξέχασε» να μην μας δείξει το νέο SUV της, της Urus, στην οθόνη πολυμέσων, στο μενού με τις οδηγικές ρυθμίσεις.

Ύστερα από την άμμο και το χιόνι και το χώμα η Lamborghini Urus επιτίθεται με μια ακόμα οδηγική ρύθμιση του «Anima», το mode «Corsa» για την πίστα.

Το ιταλικό SUV έχει φυσικά γκάμα ρυθμίσεων για όλα τα τερέν, με τον επιλογέα του «Anima» να μπορεί να διαλέξει ανάμασα στα Strada (δρόμος), Sport, Corsa (πίστα), Sabbia (άμμος), Terra (χώμα) και Neve (χιόνι).

Το τρίτο λοιπόν teaser αποκαλύπτει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μέσα στο σιρκουί, μόνο που αυτή τη φορά περιλήφθηκε και η οθόνη των multimedia που δείχνει μεν την επιλεγμένη ρύθμιση, αλλά και μια εικόνα του αυτοκινήτου, από εμπρός, χωρίς καμουφλάζ.

Από την εικόνα αυτή λοιπόν, παρατηρούμε το εμπρός επιβλητικά ογκώδη προφυλακτήρα που ενσωματώνει μια λεπίδα που τρέχει από τη μια άκρη του μέχρι την άλλη, ενώ οι υπόλοιπες γραμμές παραμένουν πιστές στην γκάμα, αλά Huracan και Aventador δηλαδή.

Και περιμένοντας την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου στις 4 Δεκεμβρίου, να θυμίσουμε ότι η Urus αρχικά θα τη δούμε με έναν 4λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V8 με τουλάχιστον 650 άλογα, ενώ αργότερα αναμένουμε και μια υβριδική επαναφορτιζόμενη έκδοση.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube