Οι custom εξατμίσεις Valentino Balboni ακούγονται υπέροχα [video]

Οι custom εξατμίσεις Valentino Balboni ακούγονται υπέροχα [video]

Οι βελτιωτικές εξατμίσεις του Valentino Balboni για τις Lamborghini εκτός από την διάσημη υπογραφή έχουν και συγκλονιστικό ήχο.

Σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα ότι ο Valentino Balboni, ο θρυλικός δοκιμαστής της Lamborghini, ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Μια νέα εταιρεία που κατασκευάζει custom εξατμίσεις για Lamborghini.  

Το πρώτο προϊόν της εταιρείας είναι ένα κιτ για Aventador SV, περιορισμένης παραγωγής σε 30 μόλις κομμάτια, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από τιτάνιο. Απαιτούνται 350 ώρες για την κατασκευή του και ζυγίζει μόλις 6,2 kg.

Τα υλικά και το φινίρισμα είναι εκπληκτικά. Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι σχολαστική, όπως στα ακριβότερα κοσμήματα. Η εμφάνιση και κυρίως ο ήχος… συγκλονίζουν. Δείτε το video και θα καταλάβετε. Το αυτοκίνητο παίρνει μπρος με ένα ξέσπασμα, η χροιά είναι ιδιαίτερη από το ρελαντί αλλά η ένταση όχι και τόσο ισχυρή. Στην πρώτη γκαζιά ανοίγουν οι πύλες της κόλασης.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε Lamborghini Aventador Roadster [video]

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αν έχεις μισό εκατομμύριο ευρώ για μια Lamborghini Aventador, μάλλον δεν θα κολλήσεις σε αυτή τη λεπτομέρεια αν αποφασίσεις ότι θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό σε εμφάνιση και ήχο από τον κτηνώδη V12. Εκτός από την ουσία άλλωστε, είναι και η υπογραφή του ανθρώπου που βοήθησε στην εξέλιξη του θρύλου της Lamborghini που έχει μία αξία, ανεκτίμητη θα λέγαμε.

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube