Έτσι θα μπορούσε να είναι σε τελική μορφή η BMW X7

Έτσι θα μπορούσε να είναι σε τελική μορφή η BMW X7

Το νέο, μεγάλο SUV της BMW που αναμένεται το 2018 βρίσκεται σε φάση εντατικών δοκιμών και κάπως έτσι θα μπορούσε να μοιάζει χωρίς το καμουφλάζ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η γκάμα των εκτός δρόμου BMW θα αποκτήσει νέα ναυαρχίδα.

Και σύμφωνα με το Auto Express, έτσι θα μπορούσε να είναι η τελική της μορφή. Το αποτέλεσμα της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας ακολουθεί πιστά τις σχεδιαστικές φόρμες της BMW που ξέρουμε σήμερα, όμως τις πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και τους προσθέτει ακόμα περισσότερο κύρος και επιβλητική εικόνα.

Η X7 θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα CLAR της υπάρχουσας Σειράς 7 και θα αποτελέσει έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο για κλασικές δυνάμεις των μεγάλων και υπερπολυτελών SUV όπως το Range Rover και η Mercedes-Benz GLS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα BMW X7

Το τεραστίων διαστάσεων SUV της BMW θα χρησιμοποιεί τους 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας, καθώς και τους 8κύλινδρους και 12κύλινδρους σε V, ενώ θα υπάρξει σίγουρα και μια plug-in υβριδική έκδοση iPerformance.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2018, σε τιμές που προφανώς θα απευθύνονται σε πολύ βαθιά πορτοφόλια, κάτι που στη χώρα μας θα μεταφράζεται κάπου κοντά στα 100.000 ευρώ. Εκεί κοντά άλλωστε βρίσκεται και ο ανταγωνισμός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: BMW X5 xDrive30d

Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο που το μεγάλο SUV της BMW θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τη βάση και για το πρώτο SUV της Rolls-Royce, του Cullinan. Επίσης, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε την Χ7 σε έκδοση με κουπέ γραμμή και την ονομασία Χ8.

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube