Ετοιμάζεται η επόμενη γενιά της Porsche 911 Turbo

Ετοιμάζεται η επόμενη γενιά της Porsche 911 Turbo

Χωρίς την πίσω αεροτομή για την ώρα αλλά με το φαρδύ πίσω σύστημα, η επόμενη γενιά της ταχύτερης -τουλάχιστον αρχικά- 911 κάνει ήδη δοκιμές.

Η νέα Porsche 911, ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα του πλανήτη, είναι προγραμματισμένη να περάσει στην παραγωγή το 2019.

Γι’ αυτό κι έχουμε δει μερικά από τα αυτοκίνητα εξέλιξης να βρίσκονται ήδη στους δρόμους. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που οι κατάσκοποι πετυχαίνουν και την έκδοση Turbo, που τουλάχιστον για πρώτα χρόνια της πορείας του μοντέλου θα είναι η ταχύτερη της γκάμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Porsche 911 2019 πιο κοντά στην παραγωγή

Εάν η Porsche δε μας επιφυλάσσει κάποια μεγάλη έκπληξη, το πίσω μέρος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν είναι το τελικό, γι’ αυτό και δεν υπάρχει η χαρακτηριστική αεροτομή των Turbo. Όμως το φαρδύ πίσω μετατρόχιο σε συνδυασμό με τις εισαγωγές αέρα στο πλάι του αμαξώματος -μπροστά από τους πίσω τροχούς- μαρτυρά ότι μιλάμε την συγκεκριμένη έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τούρμπο όλες οι 911 από το 2019. Και υβριδική έκδοση

Στο εμπρός μέρος πάντως, φαίνεται ότι και στην επόμενη 911 η Porsche θα ακολουθήσει το ασφαλές μονοπάτι της ελάχιστης εξέλιξης του πασίγνωστου σχεδίου. Κάτι άλλο εξάλλου, μόνο ως τρέλα θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Porsche 911 Carrera S 3.0 Turbo

Από πλευράς μηχανικών μερών και αριθμών είναι ακόμα πολύ νωρίς για λεχθεί το οτιδήποτε. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι ο flat-six των 3,8 lt θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όντας μάλιστα ισχυρότερος από τη σημερινή έκδοση των 540 PS για την «απλή» Turbo και τους 580 για την Turbo S. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ήδη έχει ξεπεράσει και τους 600 PS, στην έκδοση Turbo S Exclusive Series.

[Πηγή: Autoexpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube