Έρχεται και υβριδική Porsche 911

Έρχεται και υβριδική Porsche 911

Η Porsche θα εντάξει πλήρως την υβριδική τεχνολογία, σε όλη την γκάμα της.

Για δεκαετίες η τεχνολογική εξέλιξη έμοιαζε να μην αγγίζει την 911 που συνέχιζε εξελίσσοντας την κλασική συνταγή. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή για την Porsche ήταν το πέρασμα από τους αερόψυκτους μπόξερ στους υδρόψυκτους, με την 996 το 1998. Μέχρι πρότινος οι Carrera ήταν ατμοσφαιρικές και η υπερτροφοδότηση προνόμιο μόνο της κορυφαίας 911 Turbo. Πλέον τα τούρμπο έχουν βρει την θέση τους και στις απλές εκδόσεις.

Η τρίτη μεγάλη τεχνολογική αλλαγή στο μοντέλο είναι η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογίας. Την οποία η Porsche σχεδιάζει για όλη την γκάμα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν είναι κάτι καινούριο για την Porsche. Αυτή την στιγμή υπάρχουν η Panamera και Cayenne Hybrid. Και βεβαίως η 918 Spyder.

«Η 911 είναι η επόμενη στην σειρά των μοντέλων μας που θα γίνουν υβριδικά» δήλωσε ο Lutz Meschke, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Porsche. Αυτό σημαίνει ότι ίσως την δούμε στους δρόμους πριν την παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού σούπερ σεντάν Mission E.

Η φωτογραφία του ελαφρώς καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες η Porsche δοκιμάζει την υβριδική 911 δημοσιεύεται στο αμερικανικό autoblog.com.


Πηγή autoblog.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube