Η Porsche 718 Boxster στο όριο στο Silverstone [video]

Η Porsche 718 Boxster στο όριο στο Silverstone [video]

Μια 718 Boxster ντριφτάρει απολαυστικά στο Porsche Experience Center, ενώ περιμένει να σχεδιάσουμε εμείς μια πίστα στην οποία ίσως την οδηγήσουμε.

Η Porsche αποκαλύπτει με ένα video πόση ευχαρίστηση μπορεί να προσφέρει στον οδηγό της η νέα 718 Boxster S, και παράλληλα μας προσκαλεί να φτιάξουμε μια πίστα ειδικά για εκείνη.

Στο τιμόνι της κόκκινης Porsche 718 Boxster S κάθεται ο Gordon Robertson, επικεφαλής εκπαιδευτής στο Porsche Experience Center, και περνάει από όλες τις δοκιμασίες που υπάρχουν στον χώρο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τεχνητή αποσταθεροποίηση του πίσω μέρους σε βρεγμένη επιφάνεια, και ο διάδρομο που προσομοιώνει την κίνηση σε πάγο, ενώ δε λείπει και το ντριφτάρισμα σε στεγνή αλλά γλιστερή άσφαλτο. Στο τέλος, ο Robertson κάνει μερικούς γύρους στην πίστα της Porsche, που έχει μήκος 2,25 km και σκοπό να φέρει αυτοκίνητο και οδηγό στο όριό τους.

Με αυτό το video, η Porsche ανακοινώνει και έναν διαγωνισμό. Ο καθένας από εμάς μπορεί να σχεδιάσει τη δική του πίστα, μέσα σε έναν χώρο που έχει δεσμεύσει στις εγκαταστάσεις της η Porsche ειδικά για αυτό τον σκοπό. Τα σχέδια θα μπουν σε ψηφοφορία από τις 22 Μαρτίου, και οι δημιουργοί των δύο προτάσεων που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Porsche Experience Center και να οδηγήσουν τη νέα Porsche 718 Boxster S στην πίστα που φαντάστηκαν!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube